Haladás Kupa: Három mérkőzés, három vereség

SzR-HCs • 2015. január 17., szombat •
Annak ellenére, hogy a hétvégén három vereséget is szenvedtünk a három hét múlva folytatódó bajnokságra készülve, nyereségei is voltak az edzőmérkőzéseknek - nyilatkozta honlapunknak Bölöni Roland. A vezetőedző kiemelte, hogy a kiváló ellenfeleknek köszönhetően elérte célját a felkészülési torna, hiszen a másodosztály elitcsapatai ellen is bebizonyosodott, hogy jó úton halad a zöld-fehér csapat, és a Haladás VSE-nek továbbra is ott lesz a helye a nyugati csoport élmezőnyében. A Haladás Kupát a Kozármisleny hódította el.
Haladás Kupa: Három mérkőzés, három vereség

A kézilabdatorna második hazai vonatkozású meccsét (az elsőt a Vasas ellen játszotta és vesztette el a Haladás VSE - a szerk.) a Kozármisleny ellen játszották a Haladás VSE legjobbjai. A 15. percben 8-8 volt az állás, majd 5 perc múlva 10-10 állt az eredményjelzőn. Fej-fej mellett halad a két gárda, hiszen a 25. percben is egál volt, 13-13, a félidőben pedig 16-15 volt a részeredmény a hazaiak javára. 
A 35. percben még mindig Bölöni Roland lányai vezettek, 19-18 volt ekkor, aztán elakadtak a támadások és a védekezés sem volt stabil, így aztán a 40. percben már 20-22-re a vendégek vezettek. A 45. percben is tartották a kétgólos előnyt, 21-23 volt ekkor, majd 5 perc múlva már 22-25 volt a kozásmislenyieknek.

Aztán 2 perc múlva Mayer Maja góljainak köszönhetően kiegyenlítettek a hazai lányok, az ellenfél edzője pedig gyorsan reagált és időt is kért. Felrázta az időkérés alatti edzői eligazítás a vendégeket, így 5 perccel a meccs vége előtt megint az ellenfélnél volt az előny, 25-27. A meccs végén pedig 26-29 állt az eredményjelzőn, a vendégek sikere megérdemelt volt. 
A torna végeredménye: 1. Kozármisleny, 2. Vasas, 3. Haladás. A junior tornát is a kozármislenyiek nyerték.
 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére