Nem találod ki mivel foglalkozna Császár Zsófi, ha nem kézilabdázna

PCS - fotó: Bodorkós Máté, Hornyák Emőke • 2017. szeptember 10., vasárnap •
A Haladás VSE visszatérő irányítója már nagyon várja a szombati, Rinyamenti KC elleni összecsapást.
Nem találod ki mivel foglalkozna Császár Zsófi, ha nem kézilabdázna

Néhány hete robbant a hír, hogy a Haladás VSE leigazolta korábbi játékosát, a klub egyik ikonikus kézilabdázóját, Császár Zsófiát. A bejelentést követően interjút készítettünk a játékossal, hogy kicsit feltérképezzük a sikerekkel teli pályafutását. Ezúttal az emberi arcára voltunk kíváncsiak. Vajon mit szeret egy sportoló csinálni a szabadidejében és eljátszott-e már a gondolattal, hogy mi várja a karrier végén, magánemberként.

A hétvégén a Rinyamenti KC ellen nyitjátok a bajnoki szezont.

Nagyon várjuk már a találkozót, szerencsére nagyon jól sikerült a felkészülésünk is. Sokat dolgoztunk és szerintem összeállt a csapat. Nagyon remélem, hogy a felsőház elejére odaérhetünk a végelszámolásnál, de azért még ne rohanjunk ennyire előre.

Hogyan telik Császár Zsófi egy napja?

Nem olyan változatos, mint hiszed. A felkészülési időszakban több edzésen vettünk részt. Konditerem, labdás gyakorlatok, technikai értekezletek, szóval mindenre odafigyeltünk. Ezen kívül sok időm nem marad másra. A konyhában otthonosan mozgok, besegítek a háztartás vezetésébe így a főzés, mosás, takarítás terén sem jövök zavarba.

Akkor hogyan kapcsol ki a Haladás VSE irányítója?

Ez változó, hiszen függ attól is, hogy mennyi szabadidőm van. Nagyon szeretek a barátnőimmel eljárkálni, beszélgetni, pizzázni. Nagyon szeretek zenét hallgatni, és persze a családdal is szívesen szervezünk közös programokat. A lényeg, hogy változatos és tartalmas legyen a kikapcsolódás is.

Gondolkodtál azon is, hogy mivel foglalkoznál, ha befejeznéd a sportpályafutásod?

Persze, hiszen nem árt felkészülni minden eshetőségre. Engem a kozmetikusi pálya ragadott magával. A barátnőimmel szoktunk járni és észrevettem, hogy jobban követem a munkafolyamatokat, mint ők. Igazából nem is tudom megmagyarázni mi tetszik benne annyira, de abban biztos vagyok, hogy más szakma nem igazán érdekel. Egyszer biztosan belevágok majd…

Mennyire van távol ez a kép?

Eléggé, hiszen most elsődleges célként a kézilabda és a Haladás szerepel. Néhány hónapja egy sérülésem után nagyon magam alatt voltam. Nem gondoltam volna akkor, hogy még pályára lépek játékosként. Aztán lelkileg megerősített az eset, így még elszántabb vagyok. A lényeg, hogy most csak a kézilabdára szeretnék koncentrálni, aztán sok év múlva visszatérhetünk a kozmetikusok életére is. (nevet)

 

Haladás VSE - Rinyamenti KC
Répcelaki Sportcsarnok (!)
szeptember 9.
13:00

közösség

további frisss

lap tetejére