Nem sikerült a feljutás: ezüstérmes lett a Crushers!

Szita Róbert - fotó: Bodorkós Máté • 2017. július 17., hétfő •
Noha a mérkőzés nagy részében vezetett, a végén mégis vereséget szenvedett a Szombathely Crushers amerikai foci csapata Nyíregyházán, a Berény Sport Divízió II. fináléjában.
Nem sikerült a feljutás: ezüstérmes lett a Crushers!

A feljutásról döntő mérkőzést ITT harangoztuk be, azóta már túl vagyunk az összecsapáson, jöjjön az összefoglaló. 

Nyíregyháza Tigers – Szombathely Crushers 17-7 (0-7) 
Büszke vagyok, hiszen a végsőkig küzdöttek a srácok. Nagyot játszott Bökfi Kornél, aki a touchdownt szerezte, mellette Baranyai Bencét is ki kell emelni, aki nagyon jól vezette a támadósort. A védelem hozta a kötelezőt, jól játszottak, mint mindig. Két nagyon nagy hibát vétettünk, amit az ellenfél pontokra is váltott és ezzel megnyerte a mérkőzést – ezekkel a szavakkal értékelte a döntőt az elődöntőben lábtörést szenvedett Tatár István csapatkapitány. 

A nyíregyházi döntő krónikájához tartozik, hogy az első 3 negyedben nagyon jól játszott a szombathelyi csapat, aztán a hajrában megváltozott a játék képe. .

Tatár István azt is elmondta honlapunknak, hogy a szombathelyi srácok most egy jól megérdemelt pihenőre vonulnak el, aztán augusztus végén, a hibákat kielemezve és új játékosokat toborozva gőzerővel készülnek fel a következő szezonra. 

A Crushers egész csapata ezúton is köszöni a szurkolóknak, hogy egész évben buzdították a fiúkat.  

közösség

további frisss

lap tetejére