Négy város vízipólósai a Tófürdőn

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. szeptember 08., csütörtök •
A meteorológia remek időt jósol, így érdemes lesz kilátogatni szombaton és vasárnap is az I. Aligátor Kupa négycsapatos vízilabda-tornára.
Négy város vízipólósai a Tófürdőn

Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület OB I/B-s csapatok számára felkészülési tornát rendez. A szombathelyi aligátorokon kívül a Kaposvár, a Nagykanizsa és a Hódmezővásárhely csapata száll majd medencébe. Az együttesek körmérkőzésekkel döntik el a helyezéseket. A Matajsz Márk vezette hazaiak szombaton kettő, vasárnap pedig egy meccset játszanak. 
Az eredmény ezúttal másodlagos szempont, elsődleges, hogy a szentesi edzőtáborban begyakorolt dolgokat viszontlássam hétvégén – mondta az aligator.hu-nak nyilatkozó AVUS vezetőedző. 

Honlapunk az AVUS 18 esztendős korosztályos válogatottjától, Juhász Mátétól érdeklődött az esélyekről. Máté csak a hódmezővásárhelyi csapatot ismeri, a többieket még nem.

Kemény 6 héten vagyunk túl, nem egyszer volt, hogy napi 3 alkalommal is edzettünk. Izgatottan várjuk a tornát, hiszen csupán a hódmezővásárhelyiekről vannak közvetlen benyomásaink, a többiekkel most játszunk majd először, de nem utoljára, hiszen a bajnokság során is találkozunk majd. Szeretnék jó és eredményes játékkal előrukkolni, bár tudom, hogy csak másodlagos az egyéni teljesítmény, az a lényeg hogy a csapat érdekeinek megfelelő teljesítményt nyújtsunk. Ez jó játékkal sikerülhet – nyilatkozta a frisss.hu-nak Juhász Máté.  

Az I. Aligátor Kupa vízilabda torna programja: 
Szombat
10.00: AVUS-Kaposvár,
11.30: Nagykanizsa-Hódmezővásárhely, 16.00: AVUS-Hódmezővásárhely, 17.30: Kaposvár-Nagykanizsa.

Vasárnap
10.00: Kaposvár-Hódmezővásárhely, 11.30: AVUS-Nagykanizsa.
A belépés valamennyi mérkőzésre ingyenes, a nézők ezúttal is a parkoló felől mehetnek be a medencéhez.

 

közösség

további frisss

lap tetejére