NE ÍTÉLJ ELSŐRE! - HATÉKONY MUNKAERŐ-KIVÁLASZTÁS

Szponzorált tartalom • 2019. május 06., hétfő •
A Vas megyei vállalkozások komoly kihívásokkal néznek szembe a jelenlegi munkaerő-piaci helyzetben. Szinte nem találni olyan vállalkozást, ahol ne lenne legalább egy nyitott pozíció. Ebben a helyzetben különösen nehéz a valóban tökéletes jelöltet megtalálni-ehhez nyújtanak szakmai segítséget a rendezvény előadói.
NE ÍTÉLJ ELSŐRE! - HATÉKONY MUNKAERŐ-KIVÁLASZTÁS

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Szombathelyi Képző Központ Nonprofit Kft. 7. alkalommal szervezi meg a Paktum Partnerségi Ülést. A soron következő esemény témája a munkaerő kiválasztásában megjelenő diszkrimináció, valamint a sikeres interjúztatás technikái. A szakmai programon interaktív, érdekes előadásokat hallgathatnak meg a Szombathely és járásában található cégek meghívott vendégei. Gyakran merül fel a kérdés, hogy egy új munkatárs kiválasztásánál a szakmai felkészültség, a tapasztalat és a különböző képességek mellett mennyire számítanak azok a tulajdonságok, amelyek felvetik a diszkrimináció gyanúját. Számos esetben már az álláshirdetés is magában hordozza a hátrányos megkülönböztetést vagy éppen a pozitív diszkriminációt. Zborovján Ferencné, a Széchenyi István Egyetem Egészség- és Sporttudományi Kar mesteroktatója „Munkaerő kiválasztás gyakorlata a diszkrimináció tükrében” címmel tart előadást. A szakember a munkáltatók kiválasztási gyakorlatát járja körül a hátrányos megkülönböztetés témájára fókuszálva. A második előadó Pinezits Alexandra a Szóműhely Consulting Kft. trénere rendszeresen tart előadásokat kommunikáció és üzleti kommunikáció témakörökben. „Megtalálni a megfelelőt- A sikeres interjúztatás technikái” című előadásában bemutatja a sikeres felvételi és kiválasztási folyamat legfontosabb eszközeit. Alexandra tapasztalt vállalkozóként a gyakorlatban is hatékonyan alkalmazza ezeket a módszereket. Az előadást ajánljuk minden cégvezetőnek és HR munkatársnak, akik részt vesznek a kiválasztási folyamatban, és szeretnének egy eredményes csapatot felépíteni.
 

A rendezvény időpontja: 2019. május 15. (szerda) 9.00

Helyszíne: Park Hotel Pelikán – Konferenciaterem

 

A programon való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött a paktum@szkk-szombathely.hu email címen.

Az esemény a TOP-6.8.2-15-SH1-2016-00001

„Gazdaság- és Foglalkoztatásfejlesztési Partnerség a Szombathelyi Járás Területén” című projekt keretén belül valósul meg.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére