Mutatjuk a Szombathelyi Állatkórház ünnepi nyitva tartását

[x] - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. december 22., csütörtök •
Időben vigyük orvoshoz kedvenceinket!
Mutatjuk a Szombathelyi Állatkórház ünnepi nyitva tartását

A Szombathelyi Állatkórház egy non-stop intézmény, ami azt jelenti, hogy éjjel-nappal fogadják a beteg állatokat, még hétvégén is. Tehát, mindig van ott valaki a Bartók Béla körúti rendelőben, aki el tudja látni, vagy adott esetben meg tudja műteni a kedvencünket.

Hét állatorvos áldozatos munkája kell mindehhez, na meg egy jól működő ügyeleti rendszer, ami azt jelenti, hogy egy átlag hétköznapon 3 orvos és 4 asszisztens dolgozik, hétvégén pedig 1 orvos és két asszisztens, igaz, ilyenkor nem lehet időpontot egyeztetni. Az éjszakát a sürgős eseteknek tartják fenn, amiért ügyeleti díjat is felszámítanak.

Szóval, ha napközben látjuk, hogy a kutyánkkal, macskánkkal valami nincs rendben, akkor ne várjunk estig az állatorvossal. Igaz ez az ünnepekre is, hiszen a hétvégi rendszerben fogadják majd az ellátásra szoruló kis kedvenceket a Bartók Béla körúton. Ami azt is jelenti, hogy érkezési sorrendben látják majd el az állatokat.

Az állatkórház melletti patika 24-én rövid időre nyit csak ki, de többi napokon a megszokott hétvégi rend szerint várnak mindenkit, vagyis, reggel nyolctól este nyolcig.

Név: Szombathelyi Állatkórház
Cím: 9700 Szombathely, Bartók Béla Krt. 9/b
Adószám: 26866996-2-18
Telefon: 06/94/310-034
E-mail: allatkorhaz@upcmail.hu
Nyitvatartás: 0-24
Bővebb információ itt.

közösség

további frisss

lap tetejére