Must have: ezt viseld idén ősszel!

vkriszti • 2014. október 06., hétfő •
Habár szeptemberben még reménykedtünk, hogy előbújnak a nap sugarai és viselhetjük még kedvenc nyári szettjeinket, sajnos úgy tűnik most egy időre száműznünk kell őket a gardrób mélyére. De búslakodásra semmi ok, az őszi ruhadarabok is lehetnek épp annyira trendik, mint a lenge ruhák. Most megmutatjuk, mit viselj idén ősszel, hogy a lehulló lombkoronák közt is tündökölj!
Must have: ezt viseld idén ősszel!

2014 őszén a természet színei uralkodnak a divatban. Tehát viselj bátran olyan színeket, amiket a környezetben is megtalálsz. A barna, a sötétzöld, a mélykék, és a padlizsánlila abszolút telitalálat lehet, de ha kicsit feltűnőbb színre vágysz, válogass a citromsárga sötétebb árnyalatai közül!  

 

                                                           

Ha nincs annyira rössz idő, nyugodtan válassz egy ujjatlan felsőt a nyári darabjaid közül és viseld kardigánnal! A kardigán idén szinte minden tervező kollekciójában feltűnt, mindegy milyen fazont választasz, a lényeg, hogy harmonizáljon a szetted többi darabjával.

 

                                                             

 

A farmernaci sosem megy ki a divatból, különösen igaz ez a hidegebb hónapokban. Mindegy milyen fazonút választasz, egy magassarkú csizmával bármelyiket nőiessé teheted. 2014-ben egyébként egyre inkább visszajött a divatba az enyhén trapéz szárú farmer, de ezt szigorúan csak magas sarkú cipővel illik viselni, legalábbis a divatdiktátorok szerint.

                                                            

 

A lovaglócsizma tavaly kezdett el teret hódítani magának a divat világában, de úgy tűnik idén sem száműzték a tervezők a kollekciókból. Egy lapos talpú darab igazán kényelmes viselet lehet akár egy "futkozósabb" napon is. Esős időben pedig egyenesen áldás egy ilyen csizma.

 

                                                                 

 

Egy üzleti találkozóra, szülinapra, buliba dobd fel a szetted citromsárga kiegészítőkkel, így egy kicsit visszacsempészheted az őszbe a napsugarak vidám hangulatát. 

                                                  

közösség

további frisss

lap tetejére