„Most egy új oldalamról mutatkozom be” –Itt az új Esto-klip

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. április 14., csütörtök •
Ne taszíts, ne ölelj címmel jelent meg a szombathelyi énekesnő új klipje, amit most meg is mutatunk.
„Most egy új oldalamról mutatkozom be” –Itt az új Esto-klip

Láttuk, hogy nemrég egy nagyobb társasággal éppen Rómában jártál...

Eredetileg azt terveztem, hogy édesanyámat viszem el az olasz fővárosba, ám ezt az ötletet elmeséltem Danics Dóra barátnőmnek, aki hozzátette, hogy még ő sem volt Rómában. Aztán egy-két nap alatt eldöntöttük, hogy közösen utazunk. A főbb nevezetességeket megnéztük, és rengeteg kávézót is kipróbáltunk. Egy éjszaka kikötöttünk egy karaoke-bárban, ami elég érdekes szituáció volt, hiszen Danics Dórinak szenzációs hangja van, az édesanyjának, Bach Szilviának szintén, sőt Dóri egyik barátja, Gábor is énekes. Szerintem azt hitték az olaszok, hogy minden magyarnak ilyen jó énekhangja lehet.

Mit lehet tudni az új klipről?

Most egy teljesen más oldalamról mutatkozom be, eddig mindig mosolyogtam, vidám voltam a felvételeken. Furcsa magamat is visszanézni, ebben a klipben egy komoly nő vagyok.

Nehéz volt ezt eljátszani?

Szerencsére nem, éppen egy nehezebb periódus volt az életemben, nagyon aktuális volt a témája. A szakítás utáni időszakról szól a dal. A címe is: Ne taszíts, ne ölelj! A szövegét és a dalt is Josh jegyzi.

A te pályafutásodban egy tudatos döntés volt, hogy most egy másik oldaladat mutatod meg?

Teljesen véletlen volt, ha ezt a dalt előbb kapom meg, kicsit hiteltelen lett volna. Ezt az image klipet Tóth Gergely rendezte és forgatta. A videó engem mutat be és az érzelmeket, amiket közben énekelek. A világosításért Benkő Péter felelt, nagyon jó volt velük dolgozni, profi stáb. A forgatás előtt összeültünk és megbeszéltük milyen elképzeléseim vannak, jó érzés volt, hogy beleszólhattam.

Várható, hogy visszatérsz a korábbi mosolygós, pozitív Esto-vonalhoz?

Persze, az vagyok én valójában. Ötleteim is vannak, melyik számból szeretnék még klipet. Bár a nyár sűrűnek ígérkezik, több fellépésem lesz, sőt esküvőkön is feltűnök majd. Sok megkeresés érkezett a jegyespárok részéről, hogy szeretnék, ha életük legszebb napján én énekelnék, ez nagy megtiszteltetés. 

közösség

további frisss

lap tetejére