Vas megyében is megtartották a Modern Gyárak Éjszakáját

frisss • 2019. november 18., hétfő •
Patikatisztaságú, rendezett és szép környezet, korszerű gépek, kedves és mosolygós dolgozók – a legtöbben így foglalták össze a MAM-Hungária Kft-nél szerzett élményeiket a Modern Gyárak Éjszakáján.
Vas megyében is megtartották a Modern Gyárak Éjszakáját

Harmadik alkalommal szervezte meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Modern Gyárak Éjszakáját 2019. november 15-én. A legkorszerűbb hazai gyárak és nemzetközileg versenyképes ipari üzemek országszerte 73 helyszínen engedtek bepillantást mindennapi működésükbe.

A MAM-Hungária Kft. idén csatlakozott az országos kezdeményezéshez. 12 turnusban közel kétszáz látogatót fogadott a vállalat. A regisztrálók többnyire a környékből, de a megye távolabbi részeiből, sőt Kapuvárról és még Szigetvárról is érkeztek. A program keretében láthatták, miként készülnek Vaskeresztesen a világ 60 országába szállított, közkedvelt babatermékek, milyen szorgalmasak az itt dolgozók, és persze a gépeket, robotokat is működés közben. Meggyőződhettek arról, hogy az itt gyártott cumik és cumisüvegek nem csak szépek, hanem 100 %-ban biztonságosak. A laborban ugyanis a mechanikai tesztekbe is bepillantást nyerhettek. A vállalat az európai szabványoknál is szigorúbb belső előírások szerint figyel a minőségre, épp ezért nyerhette el a MAM nemrégiben az Európai Unió Termékbiztonsági Díját.

A látogatók a termelésen kívül a tágas és színes irodákat, az oktatótermet, valamint a konditermet, sőt a csendszobát is megnézhették. Ez utóbbit ki is próbálhatták.

A Modern Gyárak Éjszakáján a MAM-Hungária Kft. látogatói közül többen is arról számoltak be, szeretnének újra visszajönni, hiszen érdekes és felejthetetlen élményeket szereztek.

közösség

további frisss

lap tetejére