Mit nézhetünk idén karácsonykor a tévében?

frisss - fotó: mozivilag, port, reddit • 2016. december 23., péntek •
Mesére, romantikus vígjátékra, krimire és látványos futballmérkőzésre is készülhetünk a három napos ünnep során.
Mit nézhetünk idén karácsonykor a tévében?

Nincs karácsony Kevin nélkül! Ismerős a szlogen, ugye? Hetek óta a csapból is ez az idézet folyik, ezzel üzenve a nézőknek, hogyha hóra nem is számíthatunk, az önkéntes bűnüldöző csemetére igen.  Nyilván sokan megtekintik idén is a Reszkessetek betörők trilógiát, amelyet az RTL Klub kínál főműsoridőben, azonban a népszerű vígjátékon kívül is lesz miből válogatni. 

Jó hír a Bud Spencer-Terence Hill rajongóknak, hogy a Film+ csatorna minden nap kedveskedik egy-egy klasszikussal. Így megnézhetjük a legnagyobb álpofonokkal fűszerezett Nincs kettő, négy nélkült vagy épp a Bűnvadászokat is. Szenteste a rajzfilmeké, illetve a romantikus mozifilmeké a főszerep. Persze találhatunk kakukktojást is , hiszen Poirot karácsonykor is nyomoz, ezúttal ünnepi körítéssel teszi mindezt. A népszerű krimihős mellett szoríthatunk a népszerű ogréért, Shrekért is, aki szintén kibérelte a TV2 esti műsorsávját mindhárom estére.

December 24. (szombat)
Jégvarázs  18:45 - RTL Klub
Míg a Jackpot el nem választ 19:00 - Cool
Shrek 19:15 - TV2
Hercule Poirot karácsonya 20:00 - Story 4
Polar Expressz 20:20 - Duna TV
Reszkessetek betőrök! 20:30 - RTL Klub

 

 

Karácsony első napján sem fogunk unatkozni, ha a televízió elé fekszünk. Animációs alkotások és  kasszasikerek is szórakoztatnak minket, miközben a finom falatokat lapátoljuk magunkba. Kora reggel Azúr és Csili kalandjait nézhetjük meg, délután egy szívhez szóló történetet kínál nekünk a Cool csatorna. A Mackótestvérből megtanulhatjuk mit jelent a testvéri szeretet. Este pedig a felnőtt generációt célozzák meg az adók. A Végjáték és az Ünneprontók ünnepe kifejezetten a szülőknek szól és bizony könnyed kacagást biztosítanak.

December 25. (vasárnap)
Rio 2. 8:40 - Super TV2
Muppeték karácsonyi éneke 13.40 - Duna TV
Mackótestvér 17.35 - Cool
Végjáték 18.25 - Film+
Neveletlen hercegnő 18.45 - RTL Klub
Ünneprontók ünnepe 21.00 - Viasat3

Hétfőn keverednek a stílusok, hiszen karácsony másnapján már a sportcsemegék is felkerültek a kínálatba. Julia Roberts első nagy dobása, a Pretty Woman - Micsoda nő című filmre nosztalgiázhatunk. Ha szabad utat biztosítanánk könnyeinknek, akkor Owen Wilson főszereplésével tekinthetjük meg a Marley és Én című alkotást. Ha pedig valami igazán különlegesre vágyunk, akkor a PDC Darts világbajnokság mellett megtekinthetjük a Premier League karácsonyi fordulójának egyik pikáns összecsapását is, amelyet a Spíler TV közvetít.

December 26. (hétfő)
Micsoda nő! 14:35 - Cool
Manchester United - Sunderland 15.35 - Spíler TV
Stuart Little kisegér 16:15 - RTL Klub
Marley meg én 17:50 - Super TV2
Jégkorszak - Állati nagy karácsony 18:55 - TV2
Robin Hood, a tolvajok fejedelme 20:05 - Duna TV

közösség

további frisss

lap tetejére