Minőségi vízzel olthatod a szomjad a szombathelyi Fő téren

Szerző: frisss.hu - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. augusztus 02., szerda •
A hőségriadóra való tekintettel még egy párakaput is felállítottak a Szentháromság-szobornál.
Minőségi vízzel olthatod a szomjad a szombathelyi Fő téren

A nagy hőségre való tekintettel kedden már fel is állították a szombathelyi Fő téren a vízosztókat, amik mellett egy párakapu is helyet kapott. Az újdonságokról Puskás Tivadar polgármester és Kohuth Viktor, a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatója tájékoztatott részletesen. 

„Hőségriadó van, ezért igyekszünk a VASIVÍZ ZRt.-vel együtt kellemessé tenni a környezetet, a városban való létet. Erre szolgál a vízosztók mellett a párakapu is, ami alatt átsétálva úgy érzi az ember, mintha egy kellemes, hűvös fuvallat érné a bőrét” – mondta el a polgármester. 

„A VASIVÍZ ZRt. idén úgy döntött – polgármester úr kérését is tiszteletben tartva –, hogy a Fő téren, a Szentháromság-szobornál kihelyezzük a párakapunkat, illetve a vízosztó berendezésünket. Ide sok szeretettel várunk mindenkit, aki a környéken jár és megszomjazik vagy hűsölne egy kicsit” – mondta a vezérigazgató. 

„A Vasivíz ZRt. forrásait illetően megnyugtatok mindenkit, hogy 40 százalékos kapacitással működik a jelenlegi kihasználtságunk. A napi csúcs az elmúlt időszakban nagyjából 24.000 m3 volt a Szombathely-Kőszeg városi rendszereken. Ez azt jelenti, hogy bőven van még vízkészletünk, bátran pótolhatjuk a melegben a folyadékot” – folytatta. 

„A Vas megyei csapvíz kiváló minőségű, ezt heti rendszerességgel a laboratóriumunk ellenőrzi. Emellett ásványvíz minőségű, melynek pontos összetétele a honlapunkon is olvasható” – emelte ki Kohuth Viktor.

Az új berendezéseket mi is kipróbáltuk, és csak annyit tudunk mondani: bátran hűsítsétek magatokat itt! 
 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére