Minőség karácsonyra: Órashop.hu

[x] Fotó: Hornyák Emőke • 2016. december 20., kedd •
Válogasson az exkluzív órák közül szeretteinek!
Minőség karácsonyra: Órashop.hu

Miért éppen Tissot-t?

Mert a piacon lévő márkák tekintetében ennek az óramárkának a legjobb az ár-érték aránya. A Tissot nagy figyelmet fordít a sport szponzorációra, hisznek a sport mögötti szellemiségben, emócióban. A tervezők is érzelmeket visznek az órákba, ezért is olyan részletgazdagok. A Tissot szponzorálja az NBA játékosait és a Tour de France versenyzőit is. De ugyanakkor a magyarországi Tour de Hongie országos kerékpárversenyen is megjelent a márka.

A márkát a mai napig Svájcban gyártják, tűpontos svájci óraszerkezettel, zafír üveglappal. A kollekció összes darabjához antiallergén nemesacél tokozat és csat tartozik. A színezett órákat is úgy gyártják, hogy mindennapi használat esetén is 10 évig nem kopnak el.

Vagy miért éppen a Certina márkát válassza?

A Certina minden darabjára jellemző, hogy a készítés során arany, titán és nemesacél óratokokat és szíjakat használnak. (A szíj esetében bőrt is.) A teljes portfólió antiallergén, minimum száz méterig vízálló, és az órákat karcálló zafírüveggel szerelik. A zafír a gyémánt után a második legerősebb anyag. Így az órák a mindennapi használat során karcállóak, karcmentesek maradnak.

Mindegyik modell Svájcban készült, itt szerelték össze, ellenőrizték le azokat, és a felhasznált alapanyagok minimum ötven százaléka svájci. 016-tól a márka a kínáltát négy különböző világra szedi: megismerhetjük a sportkollekciót és az aquakollekciót (például a búvárórák). Ezeken kívül vásárolhatunk a heavy tage kollekcióból is: a hagyományos, klasszikus megjelenésű órák tartoznak ide. Az urban kollekció pedig teljesen új, a mindennapi élet során használható órákat tartalmazza. A bemutatóterem is a kategóriák szerint van berendezve. 

A bővebb választék elérhető, ha IDE kattint!

közösség

további frisss

lap tetejére