Miért buknak a csajok a bunkó pasikra?

Szerző: Boros Patrícia - Fotó: walldevil.com • 2017. április 10., hétfő •
Szombathelyi srácokkal kerestük a választ.
Miért buknak a csajok a bunkó pasikra?

Legyünk őszinték, melyik nővel ne fordult volna már elő, hogy egy orbitális seggfejjel keveredett össze? Sőt, vannak köztünk olyanok, akik kifejezetten erre a típusra buknak. De miért jó az bárkinek is, ha oldalbordaként kezelik? Nem lehet, hogy erről valahol a csajok is tehetnek?

A férfiak is szeretnének választ kapni arra, mégis mit esznek a nők a bunkó pasikon. A téma „nagy kutatói” persze mind jóravaló, kedves srácok, akik odafigyelnek a másikra és hajlandóak a szerelmüket a tenyerükön hordozni. Persze kérdés, meddig lesz ez így, ha azt látják, hogy igény nem igazán van erre…

„Sokat gondolkodtam az egészen. Arra jutottam, hogy jófejséggel nem sokra megyek a csajoknál, így kénytelen voltam felvenni egy kevésbé kellemes stílust. Általában be is jön.” (Ákos, 24)

Fotó: oldalborda.hu

Nem is tudnánk ezzel vitatkozni, hiszen a többségünk, tényleg magának csinálja a bajt. Elfogadjuk a kegyesen elénk szórt morzsákat és közben észre sem vesszük, hogy az önbecsülésünk egyenlő a nullával. Mielőtt elkezdenénk egy kapcsolatot, nem kéne inkább magunkban rendet tennünk?

„A nők maguk generálják ezt. Ha kedvesek vagyunk velük, akkor mehetünk a süllyesztőbe. Szeretnek harcolni a férfiak figyelméért és minél nehezebben kapják meg azt, a sikeres vadászat végén, annál nyerőbbnek érzik magukat. Ha meg mellé nyúlnak, akkor megy a sírás-rívás. ” (Zsolt, 26)

„Szerintem a megszelídítés izgalma vezérli őket. Ez valahol kapcsolódhat az anyai ösztönökhöz is, mondván, hogy majd ők megzabolázzák, kikupálják a neveletlen pasikat.” (Gergő, 31)

Fotó: talita.hu

Persze vannak olyan pasik is, akik még a 21. században is a teremtés koronájának gondolják magukat. Az ilyennek egy nő nem több egy menő kiegészítőnél, amivel bárhol lehet villogni.

„Bizonyos csajok az erőt, a dominanciát látják ezekben a fickókban. Úgy vettem észre, hogy valakik rendesen igénylik, hogy sárba tiporják őket. A legszomorúbb az, hogy egyesek még a testi bántalmazást is képesek természetesnek venni egy kapcsolatban. Ezek a nők szerintem önmagukat sem tartják túl sokra.” (Tamás, 33)

Miért rázzák le sokan a rendes srácokat?

A legtöbb csaj nem a biztonságra és megbízhatóságra megy, hanem a szenvedélyre, a küzdelemre, a csábítás izgalmára gerjed. De mire jó ez? Legfeljebb arra, ha később a bunkó otthagyja őket a francba, nem kell elszámolniuk a saját hiányosságaikkal. Egyszerűen csak rákenik az egészet a pasasra, mondván „mindig is egy szemétláda volt”.

Fotó: huffingtonpost.com

Ha jobban magukba néznének, talán leesne nekik, hogy azért koptatják le a rendes férfiakat, mert akkor nekik is normálissá kéne válnunk, emellett sokkal nagyobb felelősség nehezedne ránjuk. Elbúcsúzhatnának attól a mentségtől, hogy mindig a másik a hibás…

közösség

további frisss

lap tetejére