Mezcsere: Adidas a király a Haladásnál

SzR-HCs • 2015. július 17., péntek •
A zöld-fehér szín kizárólag a Haladást illeti a labdarúgó NB I-ben – ezt az Adidas Magyarország Kft. marketingigazgatója mondta a Szombathelyi Switelsky-Haladás által szervezett sajtótájékoztatón, melyen Halmosiék két csinos fiatal hölgy társaságában mutatták be az új Hali mezt.
Mezcsere: Adidas a király a Haladásnál

Hároméves reklámszerződést írt alá a Haladás, és a labdarúgóklubot támogató mezszponzor, az Adidas, mint sportszergyártó cég, valamint a forgalmazó, Futball Factor Kft nevű vállalkozás.

Igyekszünk hazánkban kiemelkedő lehetőséget biztosítani a hazai kluboknak, az NB I-ből hat csapatot öltöztet jelenleg a cég – mondta el az eseményen Császári Attila, az Adidas Magyarország Kft. marketingigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy a Futball Factor Kft. olyan erős, hogy hírünket viszi, és mostantól (a Győr NB I-ből való távozásával – a szerk.) az Adidas esetében a zöld-fehér szín kizárólag a Haladást illeti az NB I-ben. 


A színek a szakértői vélemények szerint a meghökkentő és meglepő színvilágot képviselik. a szerződés a Haladás utánpótlására, valamint a Haladás futsal csapatára is kiterjed.  

 

A sajtótájékoztatón Homlok Zsolt Haladás VSE ügyvezető igazgató arra emlékeztetett, hogy a Switelsky Vasúttechnika Kft. együttműködése mindössze fél éve indult, majd bejelentette, hogy a következő három évben is névadó szponzorként támogatják a szombathelyiek első osztályú csapatát.  
Bízom benne, hogy a magyar építőiparban és a magyar labdarúgásban is hasonló sikereket érünk el. A jövő építő Swietelsky is 3 évben gondolkodik, nevünket, támogatásunkat adjuk a Haladásnak. Tudom, hogy sok-sok öröm és győztes meccs előtt állunk. A szponzori szerződés a szinergiáról is szól, a nagy csapat mögötti utánpótlásról és a futsal csapatról is szól – tette hozzá Homlok Zsolt. 

A sok-sok győztes meccs közül az elsőt vasárnap várjuk. A Hali ellenfele a Fradi lesz. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére