Mészöly szerint kockáztatni kell a lettek ellen

Szita Róbert - Fotó: mlsz.hu és frisss.hu • 2016. október 10., hétfő •
A Haladás vezetőedzője úgy gondolja, hogy a svájciak elleni vereség ellenére sem szabad elmarasztalni a válogatottat, ám a lettek ellen már muszáj győzni.
Mészöly szerint kockáztatni kell a lettek ellen

A Magyarország - Svájc 2-3-mal végződött világbajnoki selejtezőről ITT olvashattak.  

Milyennek látta a svájciak ellen a magyar válogatottat?
A Maribor elleni meccs után sikerült felérnem Budapestre és személyesen is megtekintettem a Svájc elleni meccset. Úgy gondolom, hogy nagyon dicséretes teljesítményre vall, hogy svájci vezetés után, a magyar válogatott kétszer is felállt. A közönség mindvégig a magyar válogatott mellett állt, kitartott, óriási köszönet ezért. Sajnos az egyéni hibák hátrányosan befolyásolták a meccset számunkra, illetve az előrefelé játékban is kellett volna még legalább egy olyan teljesítmény, amelyet az Eb-n is láthattunk. A csapat nagyon akart és igazából nem is lehet elmarasztalni a fiúkat, hiszen az európai TOP-ligákban edződő játékosokkal teletűzdelt svájciaktól szenvedtünk minimális vereséget. A 2 rúgott góllal persze megérdemeltünk volna 1 pontot, ez azt jelenti, hogy magyarként reálisabbnak tartottam volna egy döntetlen végeredményt.

Következik Lettország…
Lelkileg kell most gyorsan helyreállni. Nem lesz könnyű, de győzni kell. Sok elvesztett pont miatt egyértelműen győzelemre kell játszani, ha kell, még kockáztatni is érdemes lesz.          
A Lettország – Magyarország világbajnoki selejtezőt hétfő este rendezik. Kövesse a meccs eredményének alakulását a frisss.hu-n!

 

közösség

további frisss

lap tetejére