Mészöly szerint: így búcsúzott a Magyar Kupától a Hali

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. december 01., csütörtök •
A Hali vezetőedzője szerint tartása igen, szerencséje viszont nem volt a szombathelyi zöld-fehéreknek.
Mészöly szerint: így búcsúzott a Magyar Kupától a Hali

Amint azt már honlapunk élő közvetítéséből megtudhatták, a Haladás kiesett a Magyar Kupa szerdai fordulója után. A szombathelyi zöld-fehéreknek az érdiek parancsoltak megálljt. A meccs után Mészöly Géza foglalta össze a látottakat. 

A mérkőzés elején több védekezési hibát is elkövettünk, amiből aztán egyet gólra is váltott, igaz tizenegyesből a hazai csapat. Aztán felálltunk és még emberhátrányból is megszereztük a vezetést. A rendes játékidő hosszabbításának utolsó percében azonban figyelmetlenek voltunk, amit kihasznált a hazai csapat. A hosszabbításban a vezetést is megszerezték, de még ekkor is volt lelki erőnk és tartásunk, hogy felálljunk és egyenlítsünk. A tizenegyeseknél pedig a szerencsén is múlik, ki lesz a jobb, ma sajnos nem nekünk kedvezett a fortuna. Nagyon sajnálom, hogy kiestünk, nem így terveztük, de ezer sebből véreztünk, nagyon kevesen voltunk ma is – nyilatkozta honlapunknak a szombathelyiek vezetőedzője.  

A Haladás szombaton folytatja bajnoki szereplését, az 5. helyezett zöld-fehérek a kieső helyen tanyázó paksiakhoz látogatnak. 

közösség

további frisss

lap tetejére