Mesterséges intelligenciával támad a felturbózott Photoshop

Frisss/HVG/androidauthority - fotó: androidauthority • 2017. április 18., kedd •
A képszerkesztők között nem véletlenül tartják piacvezetőnek a programot, ráadásul a mostani fejlesztéssel óriási előnyre tehetnek szert a riválisokkal szemben.
Mesterséges intelligenciával támad a felturbózott Photoshop

Beköszönhet az új szelfiek kora. Ahogy növekszik a mobiltelefonok tudása, mérete, úgy bővülnek a lehetőségek az applikációk terén. Igaz ez a megállapítás a képszerkesztő programokra, így a Photoshopra is.

Az Adobe terméke a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb programja, amit asztali számítógépen épp úgy használhatunk, mint mobilkészülékeinken. Azonban jobb ha tudjuk, hogy a telefonokra érkező újítás valóban forradalminak számít a piacon.

Az Android Authority ugyanis kiszúrta az Adobe Photoshop legújabb videójár és abban egy érdekes fejlesztésre figyeltek fel. A program fejlesztése lezárult és már tesztelési időszakban van. Az ingyenesen letölthető alkalmazásban Adobe Sensei mesterséges intelligenciát használtak fel. Pontosan mit jelent ez? Ezentúl igazán egyedi szelfiket oszthatunk meg a világhálón.

Az app érdekessége abban rejlik, hogy a fotózás után 3D-ben forgathatjuk majd a fejünket, hogy a lehető legelőnyösebb szögből láthassuk magunkat. Ez azok számára jelent megnyugvást, akik aggódtak a tökéletes képért. Ennek köszönhetően pedig nem kell arra sem túlzottan figyelni, hogy jól tartjuk-e a készüléket fotózás közben.

A kiegészítű eszközöknek köszönhetően pedig még egyedibbé varázsolhatjuk a képeket. Ennek megfelelően homályosíthatjuk, hamvasíthatjuk a hátteret, illetve különböző filterekkel akár a színvilágot is módosíthatjuk. Ezek után meglepődnénk, ha nem az lenne az első dolga a kedves olvasónak, hogy letöltse a programot és ellenőrizze, milyen fotót készíthet ezzel az applikációval.

via HVG

közösség

további frisss

lap tetejére