Megújult Szombathely családi étterme, a Toscana

frisss.hu Fotó: etteremtoscana, Hornyák Emőke • 2016. március 19., szombat •
Hamarosan nyílik a terasz is, ami választás hely gyerekzsúrok, lakodalmak helyéül.
Megújult Szombathely családi étterme, a Toscana

Megérkezett a tavasz Szombathely kedvenc családi éttermébe, az Ernuszt Kelemen utca 6 szám alatti Toscana Étterem és Pizzériába. Ez nem csak azt foglalja magában, hogy a csendes külvárosi étterem udvarán szó szerint tetten érhető az évszak, hanem az újításokban is. Új pizzázó résszel bővült az étterem, ami kiváló helyszíne lehet egy-egy nagyobb szülinapi bulinak, osztálytalálkozónak vagy egy közös céges vacsorának.

A többi helyiségtől kissé elszeparált rész azonban ugyanazt az összetéveszthetetlen mediterrán stílust és otthonos hangulatot követi, ami a Toscana sajátja. Sőt, akár a nyári sporteseményeket is itt, egy hatalmas plazmatévé előtt lehet végigizgulni egy hideg sör társaságában.

A jó idő közeledtével újra birtokba lehet venni a gyerekbarát kertet. A szülők figyelmébe ajánljuk, hogy itt gyerekzsúrokat is le lehet bonyolítani, de kedvelt helyszíne a szűk körű – 100 fős – esküvőknek.

A Toscana a minőségben azonban nem változott. A kemencében sütött több féle pizzáktól, a változatos tésztákon át, a tengeri finomságokig minden megtalálható itt, ami az olasz konyha alapja. De a sokak kedvencét, a hagyományos magyar ízeket sem mellőzik az étlapról. Nagy előnye a helynek, hogy naponta négy féle menüből lehet választani, amiket igény esetén ingyenesen kiszállítanak Szombathelyen belül.

Újdonság a Vita-FitBomba menü, ami a diétázó, egészségtudatos vendégek nagy kedvence már. A mesterszakács által összeállított étlap egytől egyig minőségi alapanyagokból készül, kiszállítással együtt mindössze 1190 Forintért.

A magas színvonalú és széles körben szeretett életkülönlegességek mellé több féle alkohol, koktél kérhető, nem is beszélve a kávékról.

 

Toscana Étterem és Pizzéria

9700, Szombathely, Ernuszt Kelemen u. 6.

Ingyenes parkolási lehetőséggel, ingyenes WIFI-vel

Elérhetőség: +36 70 708 45 59

etteremtoscana.hu (az online rendelést itt lehet leadni)

E-mail: etterem.toscana@gmail.com

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére