Meglátogattuk otthon is a hármas ikreket

frisss.hu fotó: Hornyák Emőke • 2017. június 23., péntek •
Ákos, Adél és Emili sokat nőtt, vittünk nekik ajándékot is.
Meglátogattuk otthon is a hármas ikreket

Káldi-Lukács Krisztina és Tamás tokorcsi otthonába látogattuk el, hogy megnézzük, mennyit fejlődtek a hármas ikrek: Ákos, Adél és Emili, akiket legutóbb még a Markusovszky Kórházban láthattunk. Az ikrek súlya szépen gyarapodik, Ákos és Adél 4 kiló körüli, Emili picivel van lemaradva, legutóbbi mérése szerint 3 kilót nyom. 

Ahogy tavaly, úgy idén sem érkeztünk üres kézzel: Horváth Zoltán, a Frisss Média ügyvezető igazgatója egy gyönyörű virágcsokorral lepte meg az anyukát, az apukának pedig pálinkával és édességgel készült.

Az ikreknek pedig a MAM-Hungária Kft. képviseletében Szabados Ivett és Pungor László is hozott névre szóló ajándékot. A három ajándékcsomagban életkornak megfelelő cumikat, hozzá illő cumitartóval, többféle cumisüveget és rágókát rejtettek. Hogy a szülőknek ezeket minél egyszerűbb legyen tisztítani, sterilizálni egy stelirizáló boxszal is megajándékozták őket.

Gagyi Levente képviselő is meglepetéssel szolgált, virágcsokrot és bort hozott a szülőknek, valamint átadta Ágh Péter a körzet képviselőjének jókívánságait, aki sajnos parlamenti tartózkodása miatt nem tudott jelen lenni a köszöntésen. 

Jó egészséget és sok boldogságot kíván a Frisss Média csapata az egész családnak! :)

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére