Meglátogattuk otthon a szombathelyi hármas ikreket

kd. Fotó: Hornyák Emőke • 2016. július 28., csütörtök •
Egy hete hagyta el a Markusovszky Kórházat Ármin, Zétény és Hunor. Meglepetéssel is készültünk nekik.
Meglátogattuk otthon a szombathelyi hármas ikreket

Pesti Mariann és Kiss Csaba otthonába látogattuk el, hogy megnézzük, mennyit fejlődtek a szombathelyi hármas ikrek: Pesti-Kiss Ármin, Zétény és Hunor. Természetesen nem érkeztünk üres kézzel: Horváth Zoltán, a Frisss Média ügyvezető igazgatója egy gyönyörű virágcsokorral lepte meg az anyukát, az apukának pedig stílusosan három pálinkával készült. A fiúknak pedig a MAM-Hungária Kft. is hozott névre szóló ajándékot.

Horváth Zoltán ügyvezető igazgatónkkal

„Amikor megtudtuk, hogy hármas ikrek születtek azonnal arra gondoltunk, hogy termékeinkkel megkönnyítjük a család mindennapjait. A MAM-Hungária Kft. nevében szerettünk volna kedveskedni a babáknak, ezért névre szóló, saját gyártású termékeket készítettünk nekik. A három egyedi ajándékcsomagban különböző méretű cumikat, hozzá illő cumitartóval, többféle cumisüveget és rágókát rejtettünk. Hogy a szülőknek ezeket minél egyszerűbb legyen tisztítani, sterilizálni egy mikró sterilizálóval is megajándékoztuk őket. Gondoltunk a későbbiekre is, mert olyan termékeket is hoztunk, amiket fél, egyéves korban tudnak majd használni" – árulta el lapunknak Némethné Simon Szabina, a MAM-Hungária Kft. HR vezetője és Pungor László, a MAM-Hungária Kft. minőségirányítási vezetője.

Születési sorrendben a fiúk

2790, 2780, 2700 grammosak most a fiúk, és nagyon sokat fejlődtek az elmúlt időszakban. Marianntól és Csabától arra a kérésünkre, hogy érzik magukat itthon könnyű választ adtak: „Nagyon jól vagyunk, csak strapás a helyzet, egyhuzamban három óránál többet nem aludtunk mostanában.” A szülőknek persze segítségére vannak a nagyszülők is, de így sem unatkoznak. 

Szerencsére mi is kézbe foghattuk a csöppségeket, olvadtunk is tőlük rendesen... :)

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére