Megéri Insta-sztárként élni

Frisss/Forbes - fotó: Forbes, youtube • 2017. augusztus 21., hétfő •
Akinek sok követője és rajongója van, akár százmillió forintos bevételre is szert tehet, ha tesz érte.
Megéri Insta-sztárként élni

Húzó ágazattá volt és épp ezért a sztárok komoly bevételi forrása az Instagram. Néhány éve csak ingattuk a fejünket, hogy a közösségi médiának köszönhetően minden lépésünkről tájékoztathatjuk a világot. Ezt a piaci rést nagyszerűen használták ki a hírességek, akik önmaguk reklámozása mellett további bevételekre tettek szert.

Azok a celebek, akik bizonyos termékeket helyeznek el a képeken, további dollárkötegekre számíthatnak. Az Instagram-szakértő hopperhq.com összegyűjtötte, hogy mely sztárok keresik a legtöbb pénzt posztjaikkal és megbecsülte azt is, hogy mennyit ér egy adott bejegyzés, az aktuális celebtől.

A legkeresettebb, ezáltal a legtöbb bevételt Selena Gomez teszi zsebre. Az énekes-színésznő egyetlen posztja 550 ezer dollárt ér. A második helyen Kanye West felesége, Kim Kardashian áll, aki félmilliót keres egy adott poszttal. A harmadik helyen Cristiano Ronaldo áll, aki 400 ezer dollárt zsebel be minden bejegyzés után.

Aki kételkedne ezeknek a számoknak valódiságában, azok számára ajánljuk felkeresni a legkeresettebb sztárok adatlapjait. Ezeken ugyanis nem csak a feliratkozók számát láthatjuk, de a posztok alatt rendszerint belefuthatunk a "paid partnership" jelölésbe. Ez pedig a rajongók számára üzeni, hogy a fotó termékmegjelenítést tartalmaz.

via

közösség

további frisss

lap tetejére