Megalakulásának huszadik évfordulóját ünnepelte a Vasivíz ZRt.

Frisss - fotó: Hornyák Emőke • 2016. október 29., szombat •
Állófogadás, ünnepi beszédek és könnyűzene szerepelt a programban.
Megalakulásának huszadik évfordulóját ünnepelte a Vasivíz ZRt.

A rendszerváltás utáni években alakult meg 1996. október 1-én a VASIVÍZ ZRt. azért, hogy a város és a megye lakosságának elérhető közelségben legyen az éltető víz. Az eltelt időszak alatt fejlesztések és beruházások sorozata valósult meg, amelynek köszönhetően az ország egyik legtisztább folyadékát kapjuk nap, mint nap.

A születésnapi programsorozat ünnepi közgyűléssel kezdődött, majd a Sárvári Fúvószenekar előadására került sor, akik nagyon színvonalas műsorral lepték meg a kedves vendégeket. Ezután Harangozó Bertalan, Vas megye kormánymegbízottja köszöntötte az érdeklődőket. Beszédében elmondta, hogy a vállalat egyedülálló szolgáltatást végez, ezáltal a megye polgárainak számára egy kézmozdulattal elérhetővé válik a víz, amely egyben életünk nélkülözhetetlen feltétele is.

Dr. Puskás Tivadar polgármester megköszönte a VASIVÍZ ZRt. minden dolgozójának lelkiismeretes munkáját és elismerően nyilatkozott Éhen Gyula tevékenységéről is, hiszen az egykor a város első embereként letette alapjait Szombathely csatornarendszerének.

Ezután Wagner József, VASIVÍZ ZRt. nyugalmazott vezérigazgatója tartott előadást a vállalat múltjáról. A színes és látványos bemutató egyébként a jogelőd munkásságát is szemléltette az érdeklődők számára. A jövendőbeli tervekről Dr. Kohuth Viktor vezérigazgató tartott rövid beszámolót.

Az ünnepség díszoklevelek átadásával, majd azt követően állófogadással ért véget.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére