Még mindig dübörög a rock'n' roll a VOLT Fesztiválon

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2017. július 01., szombat •
A hazai sztárok közül a 30Y koncertje érintett meg minket leginkább, de a Zaporozsec, a Paramore és a Pendulum is kitett magáért.
Még mindig dübörög a rock'n' roll a VOLT Fesztiválon

A Linkin Park fantasztikus koncertjével kezdődött a nulladik nap, majd a brit szépség, Ellie Goulding fellépésétől őrült meg a közönség. A csütörtöki napot egyértelműen Martin Garrix zsebelte be. Már a harmadik napon is túl vagyunk a soproni VOLT Fesztiválon, amelyen minden bizonnyal idén is megdől a látogatottsági rekord. Pénteken is rengetegen érkeztek, a felhős, esőre álló időjárás ellenére. VOLT is miért kimenni, hiszen változatos koncertek, programok várták az érdeklődőket.

A Telekom Nagyszínpadon két tengerentúlról érkező banda az amerikai Paramore és az ausztrál Pendulum gondoskodott a hangulatról. Azonban nem mehetünk el a hazai elit mellett sem, hiszen Rúzsa Magdi mellett színpadra lépett Lovasi András bandája a Kiscsillag és természetesen a Tankcsapda is oltári jó bulit csapott. 

Vasi kötődésű együttesekből sem volt hiány. Pénteken adott koncertet a Zaporozsec és a 30Y is. A Pécsről induló banda műsorát imádta a közönség. Az éjszaka pedig elektronikus zenétől volt hangos. SanFranciscoBeat mellett mindenképpen ki kell emelni az egyik legnagyobb nevet a szakmában. Fritz Kalkbrenner remekül pörgette a korongokat, a közönség legnagyobb örömére.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére