Majka és Curtis: kicsikét még mindig szűk a világ!

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. április 02., szombat •
Javarészt a 2012-ben megjelent "Belehalok" és a 2014-ben kiadott "Swing" című album dalaival szórakoztatott, de új zeneszámokkal is előrukkolt Majka és Curtis péntek este. A két rapper a frisss.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy ,,egyre szűkebb a világ nekik."
Majka és Curtis: kicsikét még mindig szűk a világ!

A két rapper sokadszor szerepelt városunkban, és, mint megtudtuk tőlük, a korábbi főiskolás bulik örökké felejthetetlenek maradnak számukra. Majka honlapunknak adott interjújában elmondta azt is, hogy nagyon sok melójuk van, viszont diszkókban már sokkal kevesebb felkérést vállalnak, mint korábban.

Nekem egyre inkább beszűkül ez a világ – tette hozzá Majka. Az interjú teljes változatát vasárnap közöljük majd.  

Majka (36), vagyis Majoros Péter a Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel, majd műsorvezetőként, rapperként, színészként folytatta pályafutását. A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. A pályája azóta is felfelé ível. 

Curtis (27), azaz Széki Attila kedvence a zenei stílusok közül mindig is a rap volt. Nézte a zenecsatornákon a Rapperek videóklipeit és nagyon tetszett neki, ahogy nyomták a szöveget a ritmusra, miközben folyt az ital, riszáltak a lányok és hullt a sok pénz. A foci és a rap mindene.  Nem is hallgat mást. Mutathatta neki akárki a legújabb, legjobb zenéket is, ha nem rap volt, nem érdekelte.

2012-ben "Belehalok", 2014-ben "Swing" címmel jelent meg Majka és Curtis közös albuma. A péntek esti szombathelyi koncertre is elhozták az albumok legjobb dalait, de már friss számokkal is meglepték a rajongókat. 

Majka, Curtis és a banda ezúttal is hozta magát, fantasztikus hangulatot teremtve a Sportházban.    

A koncert előtt és után DJ Benkő zenélt.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére