Magyar-svájci után: az egyéni hibákat az ellenfél kíméletlenül kihasználta

Szita Róbert - Fotó: MTI • 2016. október 08., szombat •
Csak az eredmény után futottunk, hétfőn viszont már javíthatunk.
Magyar-svájci után: az egyéni hibákat az ellenfél kíméletlenül kihasználta

Tegnap este tudóssítottunk a magyar válogatott 2. vb-selejtezőjéről, ITT elolvashatták, mi vezetett a 2-3-mal végződött vereséghez. 

Bernd Storck szövetségi kapitány az elvesztett meccs után elmondta, hogy nagyon csalódott mindenki, nagyon jó meccset láttunk, mindkét csapat jó teljesítményt nyújtott, de a mieink egyéni hibái vezettek a vereséghez. 


Bosszantó, de emelt fővel távozhatunk, köszönjük a 12. emberként bennünket buzdító szurkolóinknak a fantasztikus kiállást. Azt hiszem, hogy büszke lehetek ma is a csapatra, de sajnálom, hogy nem sikerült pontot szerezni. Az foglalkoztat, hogy egy európai élcsapat ellen is megálltuk a helyünket, felvettük a versenyt velük, de már most a következő feladatra koncentrálok és 3 pontot szeretnénk Lettországból hazahozni – tette hozzá a szövetségi kapitány.  

A 2 gólt szerző Szalai Ádám szerint az eredménytől függetlenül úgy játszottunk, amit már az Eb-n is megmutattunk. 
Le a kalappal a fiúk előtt, az 1. félidőben is jól játszottunk, de mindig csak mi futottunk az eredmény után. Bízom benne, hogy egyre több fiatal lesz, aki látja, hogyan küzdünk és felnő a feladathoz. Lettország ellen csak a győzelem lehet elfogadható eredmény - vélekedett.    

Gera Zoltán szerint sajnos többször is egyéni hibát vétettünk, az ellenfél pedig kíméletlenül kihasználta ezeket. 
Az utolsó pillanatokban ilyen gólt kapni, nagy csalódás. Igazi élmény volt játszani, de ma nem sikerült a pontszerzés – mondta a könnyeivel küzdő korelnök játékos. 

A Lettország - Magyaország meccset hétfő este rendezik. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére