Magister Products: Szombathely legfrissebb kozmetikumai

[x] Fotó: Hornyák Emőke • 2017. május 31., szerda •
Megnyitott Magyarország első gyógyszertári alapokon nyugvó, 100% tisztaságú kozmetikum családja a Magister Products üzlete. Weisz Fanni ajánlásával.
Magister Products: Szombathely legfrissebb kozmetikumai

Kizárólag természetes, növényi alapanyagokból készülnek a Magister Products natúr termékei, színezék és vegyszermentesek. Ezek Szombathely legfrissebb készítményei, hiszen az elkészítéstől a polcokra való kihelyezésig alig telik el pár nap, csakis a legújabb áruval találkozhatunk a Bejczy utcai üzletben.

Több, mint hatvan féle kozmetikai készítmény közül lehet válogatni: samponok, hajbalzsamok, folyékony szappanok, arckrémek, arctisztítók, testápolók, dezodorok, ajakbalzsamok, testradírok, tusfürdők, hajszeszek, fogkrémek, fogfehérítő paszták, többféle természetes összetevővel. Dr. Mester Ildikó, a Magister és Voyage kozmetikumok kitalálójaként és megalkotójaként képzett gyógyszerészként pontosan tudja, milyen ható- és alapanyagokkal kell dolgozni, hogy egy natúr kozmetikum tényleg az legyen, amint a neve takar.

Dr. Mester Ildikó és Weisz Fanni a megnyitón 

„Pár éve azt tapasztaltam, hogy sem a hagyományos, sem a gyógyszertári kozmetikumok nem tudnak a mai fokozott bőr igénybevételre igazi segítséget adni.  Szinte mindegyikben van valamilyen káros összetevő, kőolajszármazék vagy parabének. Ezért elhatároztam, hogy ötvözök mindent, amit tudok a gyógyszerészet, a bőrgyógyászat és a kozmetikumok világából.
Elkezdtem növényi alapanyagokat, organikus vajakat, olajokat és professzionális kozmetikai hatóanyagokat kombinálni, hogy segítsek az érzékeny bőrűeknek és a 40 év feletti nőknek, akiknek a bőre már fokozott ápolást igényel. Ebből lett Magyarország első gyógyszertári alapokon nyugvó 100% tisztaságú kozmetikum családja a Magister.”

Saganoi bambuszerdő créme frappé tökéletes választás zsíros arcbőrre
 

A drogériákban megvásárolható termékek természetes változatai a Magister Products kozmetikai készítményei. Mindenre van megfelelő bio alternatíva, amiben nincsenek hozzáadott vegyszerek, sőt a vegánoknak is tökéletes választás, hiszen nagyrészt növényi alapanyagú készítmények ezek. Ha valaki tanácstalan, milyen termék lenne a neki megfelelő a Magister Products üzletében kérdezhet, hiszen szakértő csapat áll a brand mögött. Ezenkívül tervben vannak olyan szombathelyi tematikus beszélgető délutánok, ahol Ildikó tanácsokkal látná el az érdeklődőket.

Weisz Fanni ajánlásával 

Az alapanyagok külföldről, a legjobb biominősítést szerzett beszállító cégtől származnak. Jót főzni is csak jó alapanyagokból lehet, nem lehet megalkuvást kötni- vallja Ildikó, de több gyógyszerkönyvi minőségű alapanyaguk van, ezek a legtisztább termékek. Az áruk ökológiai lábnyoma is kicsi, nem utaznak több tízezer kilométert, hiszen a séi környezetbarát gyártóhelyről szállítják a belvárosba.

A Magister Products prémium vonalát Voyage biotermékek képviselik. Itt még professzionálisabb hatóanyagokkal, exkluzívabb dizájnnal kínálják ugyanazt a magas minőséget. A Voyage kétfázisú hialuron nappali arckrémben egy alacsonyabb és egy magasabb molekulatömegű hialuronsav található, ettől a felszíni és a mélyebb rétegű vízhiányt és ráncokat is egyszerre kezeli a krém. Egy különleges MAP C-vitamin is található benne, olyan, ami nem bomlik el egyszerre a fény hatására. Az éjszakai krém ceramidos, utóbbi egy bőrépítő vázfehérje, ami egy bőrazonos, anti-aging anyag, bio feketeribizli olajjal. Egy ránc megelőző krém is megvásárolható bio málnamagolajjal, MAP C-vitaminnal, bio zöld teával a 25 év felettiek bőrápolására

 

Elérhetőségek:

Szombathely, Bejczy utca 1.

www.facebook.com/ MagisterProducts

www.magisterproducts.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig: 9-17 óráig

Szombaton: 9-12 óráig

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére