Lopás és bántalmazás - Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

vkriszti-police.hu • 2014. november 06., csütörtök •
Három kiemelkedő esemény történt tegnap Vas megyében. Mindegyik rendőri intézkedést vont maga után. Van köztük lopás és bántalmazás is.
Lopás és bántalmazás - Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

Az egyik szombathelyi üzletben értek lopáson egy helyi nőt 2014. november 5-én. A nő különböző élelmiszerekkel kísérelt meg fizetés nélkül távozni. Az asszonyt előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Szóváltás alakult ki az egyik szombathelyi szórakozó hely előtt 2014. november 6-án. A 26 éves perenyei férfi az incidens során bántalmazta barátnőjét, amit a Közterület-felügyelet térfigyelő kamerája rögzített. A felügyelettől azonnal helyszínre küldött reagáló egység pedig a helyszínen elfogta az elkövetőt. J. Alexet előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A helyi mezőőr jelezte az egyházasrádóci körzeti megbízottnak, hogy gázoljalopásra utaló körülményeket tapasztalt Egyházasrádóc külterületén 2014. november 6-án. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a bejelentéstől számított három órán belül rendőrkézre került két jáki férfi, akik megalapozottan gyanúsíthatók, hogy a község külterületén található mezőgazdasági gépekből gázolajat vittek el. Mindkét személyt előállították és kihallgatták. A 22, éves F. M. Antallal és a 29 éves, H. Péterrel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Körmendi Rendőrkapitányság.

közösség

további frisss

lap tetejére