Lazán és őszintén a világ dolgairól - Savaria youtuberei 10. rész

NagyRobert • 2017. január 02., hétfő •
Hétköznapi őrületek.
Lazán és őszintén a világ dolgairól - Savaria youtuberei 10. rész

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Royal Szabi az egyik legnépszerűbb szombathelyi vloggerünk. Laza 150 ezer feliratkozónál jár a tag, amit már lehet irigyelni. Persze, folyamatos a fejlődés, a megújulás, szóval nem csak a kreténség ömlik az arcunkba, hanem mostanában a világban lassan kivesző őszinteség is szembe jön, amiért meg jár a respect.

Az alap vlogos témákon, kihívás videókon túl az ezt kaptam, ezt vette, itt jártam dolgokat korrekt módon hozza, igaz nem minden poénja fekszik. Ettől függetlenül viszont elég vicces a pali, mert látszólag jól kezeli a YouTube sztárságot és még mindig inkább egy kissé őrült arc, aki videókban mutatja meg, hogyan látja a világot.

A képi világ és a hang is rendben van. 97 százalékban igényesen kidolgozott minden, a mobilos videók meg mindenkinél ugyanannyira sz@rok, de ezen nem is akadunk fenn, amíg a tartalom rendben van.

Aztán itt az Őszintén rovat, ahol a sulisokat foglalkoztató, hétköznapi, mégis fontos témákat beszéli ki. Szex és kiközösítés, eddig ezek mentek le, és egyik sem az a téma, amiről csak úgy lehet a kamera előtt beszélni, pedig kell. Szabi ezt megteszi, s bár néha belezavarodik, vagy csak önmagát ismételgeti, de ettől is csak autentikusabb lesz a teljes történet. Nem csak mások élményeit, hanem a saját gondjait is elmeséli, ami a problémákkal küzdő tiniknek rengeteget segíthet.

Az már egy másik kérdés, hogy ez az ötlet Szabitól jött-e, vagy az őt menedzselő cégtől, mindenesetre a kombó jól bevált és működőképes. Olykor tényleg kell az, hogy egy netsztár valódi problémákról beszéljen, és ne egy gagyi film miatt kapjon dührohamot a kamerák előtt. Szóval remélem, még sok ilyen videót kapunk.

És akkor összegezzünk, mert a 150 ezer az mégis 150 ezer és nem kell túlmagyarázni a dolgokat. A népítéletünk szerint Royal Szabi csatornája megérdemli a koronát bár néhány drágakövet azért megtartunk magunknak róla, hogy nekünk is jusson némi adoma. És ezúttal zárásként még egy extra videót is idepréselünk nektek:

közösség

további frisss

lap tetejére