Látványos animációs, akció, és horrorfilmmel támad augusztusban Hollywood

Frisss - fotó: puliwood, 24.hu, meseland • 2017. július 30., vasárnap •
Ha rettegni szeretnél, akkor két alkotás vár, hogy a frászt hozza rád, de gondoltak az alkotók a gyermekekre is.
Látványos animációs, akció, és horrorfilmmel támad augusztusban Hollywood

Bár a filmgyár idén nem kápráztatta el a mozgógép szerelmeseit, bizonyára a nyár utolsó hónapjában piacra dobott alkotásokra is sokan váltanak jegyet. Az igazi nagyágyúk mellett ezúttal is lesznek feltörekvő színészek, akire érdemes lesz odafigyelni. Ilyen lesz többek között Stephanie Sigman, akinek szép karriert jósolnak a kritikusok. Rajta kívül pedig olyan sztárokkal támad Hollywood, mint Matthew McConaughey, Jeremy Renner, Gary Oldman, Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson. Nézzük, hogy milyen filmek várhatóak augusztusban.

 

A Setét torony
(sci-fi, kalandfilm)

Megjelenés: 2017. augusztus 3.
Főszereplő: Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Idris Elba

Egy igazi sci-fi kalandfilmet sikerült tető alá hoznia Nikolaj Arcelnek. A történet pedig egy igazi revolverhősről szól, aki magányosan rója a messzeségeket. A harcos egyetlen célja, hogy megtalálja a Setét Tornyot. A történet alapjaiért Stephen King a felelős, aki rákerült a producerek listájára is. Bár az író inkább a misztikus thrillerek területén mozog otthonosan, állítása szerint ez a film is klasszikus lehet.

 

 

Annabelle 2: A teremtés (18)
(horror)

Megjelenés: 2017. augusztus 10.
Főszereplő: Stephanie Sigman, Miranda Otto, Anthony LaPaglia

Nagy reményeket fűznek az alkotók az Annabelle 2 című filmhez. Az ember egyik legősibb ösztönére, a félelemre építő horrornak a központi figurája egy baba lesz. Ha valahonnan ismerős a történet, az nem a véletlen műve. Az ötlethiány egyik jele, hogy klisék halmazából dolgoznak a forgatókönyvírók. Ami viszont a borzongás élvezeti faktorát illeti, az utóbbi években a megvalósításra nem lehet panasz. A filmben pedig kiderül, hogy küzdenek meg az árvaház lakói a gonosszal.

 

 

A mogyoró-meló 2.
(animációs film)

Megjelenés: 2017. augusztus 17.

Nem múlhat el a nyár egy közös családi mozizás nélkül. Ebben lehet kiváló partner a Mogyoró-meló második része, amelyben visszatér Grimbusz és barátai. Ezúttal fedél és élelem nélkül maradnak főhőseink, de a Szabadság parkban régi-új otthonra lelnek. Ez az állapot sem tarthat örökké, hiszen a polgármester vidámparkot készül építeni Grimbuszék tanyáján, ezért az állatoknak muszáj lesz összefogniuk.

 

 

Sokkal több mint testőr (16)
(akció-vígjáték)

Megjelenés: 2017. augusztus 24.
Főszereplő: Gary Oldman, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek

A nyár talán legjobban várt akció-vígjátéka a Sokkal több mint testőr. A Patrick Hughes által rendezett filmben Ryan Reynolds egy elszánt és feltörekvő ügynököt játszik, akinek meg kell védenie a mindenre elszánt és a maffia által keresett bérgyilkost. Utóbbi szerepben Samuel L. Jacksont láthatjuk, aki mindenhol azt nyilatkozta, hogy a forgatás minden egyes percét imádta. Elnézve az előzetest, meg tudjuk érteni a lelkesedését. Ha a közel kétórás film is ennyire akciódús és poénokkal teli lesz, igazi kasszasikerré válhat.

 

 

Polaroid (18)
(horror)

Megjelenés: 2017. augusztus 25.
Főszereplő:  Kathryn Prescott, Katie Stevens, Madelaine Petsch

Az amerikaiak mindig megérzik, ha van egy jó horrorfilm alapanyag. Emlékszünk még a Kör című alkotásra? A Japánból átmentett film azóta klasszikussá vált és talán a norvég gyökerekkel és rendezővel megáldott Polaroidnak is ez lehet a sorsa. Hiszen az említett Kör és a Végső állomás egy furcsa keverékéből áll a film váza. A főhős ugyanis talál egy régi polaroid kamerát. Azonban, ha ezzel a készülékkel képet készít, a fotón szereplő helyszínen tragikus dolog fog történni.

közösség

további frisss

lap tetejére