Küldj nyaralásos szelfit és nyerj!

frisss.hu • 2016. szeptember 09., péntek •
Játssz a Frisss.hu játékával és tiéd lehet egy fényképezőgép, hogy jövőre már azzal lőhesd a képeket!
Küldj nyaralásos szelfit és nyerj!

Voltál nyaralni? Egy egzotikus szigetet, a horvát tengerpartot, városnézést, vagy Balatont választottad úticélként? Esetleg egy pihentető hétvégét töltöttél a nagyszülőknél vidéken? Ha van egy szelfid a nyaralásodról, akkor küldd el nekünk!

A játék menete:

1; Biztos lőttél egy jó szelfit a barátokkal, a pároddal vagy szüleiddel a nyaralásod alatt, ugye? Küldd el ezt nekünk a Frisss.hu Facebook oldalára üzenetben a neveddel és a telefonszámoddal együtt.

2; Ezután mi a Frisss.hu Facebook oldalára a NYARALÁS című mappába feltöltjük ezeket a képeket és indulhat a lájkverseny! A legtöbb lájkot kapó fotó beküldője nyer egy Nikon Cooppix A100-as fényképezőgépet memóriakártyával és hozzá illő fényképezőgéptokkal, a szombathelyi és kőszegi üzlettel rendelkező Fuji Foto Centrum jóvoltából.

Reméljük, hogy a győztes jövőre már ezzel a fényképezőgéppel fotózik a nyaralásán.

3; Hozzátesszük, hogy csak a Frisss.hu Facebook oldalán lévő fotó alatti lájkok számítanak a versenyben, és csakis az üzenetben kapott fotókat fogadjuk el!

4; Az általatok beküldött fotókat minden nap reggel 8 és 20 óra között folyamatosan töltjük fel a NYARALÁS című mappába.

5; A játék hétfőn (szeptember 5) indul és vasárnap (szeptember 11) 12:00 óráig tart, tehát csak az eddig beérkező lájkok számítanak. Sorsolás hétfőn (szeptember 12) 10:00. A nyerteseket telefonon értesítjük ezért is feltétlenül fontos, hogy minden adatot küldjetek el nekünk.

6; Sok sikert kívánunk! :)

közösség

további frisss

lap tetejére