Kulcsár Edina lett Magyarország Szépe

szróbert-magyarorszagszepe.hu • 2014. július 21., hétfő •
Magyarország legnagyobb szépségversenyén idén nagyszabású gála keretében derült ki, ki a legszebb magyar lány. Aki július 20-án késő este megtekintette a műsort, láthatta, hogy Magyarország Szépe és egyben a közönségdíjas is Kulcsár Edina (21) lett, a Vas megyei Stankovics Beáta (23) a döntő második körében búcsúzott.
Kulcsár Edina lett Magyarország Szépe

A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 20 hölgyet. A Miss Talent versenyen a királynőjelöltek tehetségüket mutatták majd meg a színpadon, míg a Miss Bikini versenyen a tökéletes alak volt az elvárás. A Miss Beauty Face versenyen természetesen a legszebb arcot keresték, a Miss Charity cím odaítélésénél a jótékonyság, a nemes cél volt a legfontosabb. Az említett 4 verseny győztesei automatikus védettséget élveztek, így továbbjutva a döntőbe. A táborban elbúcsúztak 4 lánytól, így a zsűri által kiválasztott 16 lány mutathatta meg magát az élő showban.

A verseny fő támogatója a divat hazai szentélye, az Il Bacio di Stile, így a hölgyeknek nemcsak gyönyörűnek kellett lenniük, hanem elegánsan kellett viselniük a világ legnagyobb divatházainak kollekcióit is.

NÉZZE MEG! Egy nap alatt három helyre teleportálta magát a Frisss FM!

A Magyarország Szépe két házigazdája, a nemzetközileg elismert színésznő, Osvárt Andrea, valamint az MTVA népszerű műsorvezetője, Harsányi Levente volt.
A verseny nem csak a külső szépségről szólt, hanem a természetes és harmonikus nőről, motivációról, belső tartásról, tehetségről, álmok megvalósításáról és lehetőségről. A zsűri az értékelésnél minden esetben figyelembe vette a lány kisugárzását, arcát, alakját, kommunikációs készségét és rátermettségét.

A Magyarország Szépe – Miss World Hungary cím megnyerése nem szimplán győzelem, kihívás. A győztes lány a nyereményeken kívül elnyerte a Miss World nemzetközi versenyen való kizárólagos indulás jogát, melyen való szereplése egyben kötelezettsége is a korona birtokosának. A Miss World Hungary verseny mindenkinek egyenlő esélyt biztosított, hogy megmérettesse magát ezen a nemes viadalon.

A szépségverseny mottója “Beauty with Purpose” volt, azaz szépség nem csak önmagáért való, célja van, célja kell, hogy legyen. Mégpedig az, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra, akik támogatásra, segítségre szorulnak, akik a legsebezhetőbbek. Ők azok a hátrányos helyzetű gyermekek, akik anya vagy család nélkül kénytelenek felnőni.

 

közösség

további frisss

lap tetejére