Kosárlabda: a szezon legfontosabb meccse következik

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. június 18., vasárnap •
A Falco csapatkapitánya, Váradi Benedek péntek este 18 ponttal vette ki a részét a nagyon fontos hazai győzelemből, és ma este is legalább ugyanennyit szeretne szórni, mert szerinte és Tóth Norbert szerint is a pillanatnyi dobóforma dönt majd.
Kosárlabda: a szezon legfontosabb meccse következik

A döntő 4. meccséről ITT olvashatta a helyszíni tudósításunkat, szombat este pedig már, a mai bajnoki döntő utolsó meccsének időpontjában vezényelt jó hangulatú edzést Srecko Sekulovic. És, hogy jó kedvvel játszottak jó bizonyíték erre a két meghatározó játékos edzés utáni nyilatkozata. 

Könnyed, átmozgató, regeneráló edzésünk volt, mely a győztes hazai meccs után természetesen jó a hangulatban telt. Szeretnénk megismételni a pénteki játékot és azt gondolom, hogy nyerhető mérkőzés lesz, hiszen a nyomás nem rajtunk lesz.

Szezon elején azt mondtuk, hogy a legfontosabb mérkőzés június 18-án lesz, és ez így is lett – nyilatkozta elégedetten Váradi Benedek.

A sárga-feketék kezdő centere, Tóth Norbert 11 pontot dobott az Albának péntek este.

Nagyon bízom benne, hogy a mentális erősség és a dobóforma együtt dönti el a finálé végkimenetelét. Hiszek abban, hogy a közönségünk támogatásával, együtt sikerülhet elhódítanunk a bajnoki címet – mondta el várakozásait a szombathelyi közönség egyik kedvence. 

Az Alba-Falco bajnoki finálé 5. meccsére kevéssel 17 óra előtt pakoltak be a játékosok, ott voltunk az induláskor.

A meccs 21 órakor kezdődik. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére