Kocsis Korinna remekül bánt a fakanállal

Frisss - fotó: bellacafe, nlcafe • 2017. április 11., kedd •
A vasi szépség az egyik kereskedelmi csatorna főzőműsorában szerepelt - nem is rosszul.
Kocsis Korinna remekül bánt a fakanállal

Konyhafőnök VIP Magyarország egyik legnézettebb műsora. A korábbi szériákkal szemben ezúttal az ország legismertebb arcai álltak csatasorba, hogy megmutassák, hogy tudnak főzni. A négy hetes selejtezők során 26 fő méri össze tudását. A harmadik hét szereplői között Kovács Katalin, Sári Évi, Nagy Ervin, Czutor Zoli, Hajdú Steve és a jákfai modell, Kocsis Korinna volt.

A vasi szépség bizonyította, hogy szenvedélye a főzés. Az első körben a kacsanyelvet kellett beépíteni a kedvenc ételükbe. Korinna nem jött zavarba és remekül ötvözte a kötelező kelléket egy szép, szaftos steakkel. A zsűritagok megdicsérték a modellt, egyetlen segítő szándékú megjegyzést kapott csak, legközelebb bátrabban használja a sót.

Ezt a kört Hajdú Steve nyerte, aki ezzel védettséget kapott, bár erről lemondott. A második megmérettetésnél egy vegetáriánus étket kellett elkészíteni a versenyzőknek. Korinna eleinte ideges volt, talán a kecskesajt miatt.

A harmadik selejtező első kiesője sajnos a 25 éves vasi szépség volt, így elesett a folytatás lehetőségétől. Korinna bár elbúcsúzott a további versenytől, de nem volt elkeseredve.

közösség

további frisss

lap tetejére