,,Kívülállók csatája"

Szita Róbert - Fotó: facebook.com/Horváth Győző • 2017. augusztus 01., kedd •
Horváth Győzőék az Aréna Savaria kis csarnokában jótékonysági gálát rendeznek szeptember 23-án.
,,Kívülállók csatája

A többszörös világ- és Európa-bajnok küzdősportos és csapata 10 mérkőzést tervez. Ökölvívás, kickbox, K1, de talán thai box is lesz a kínálatban.  
 

Egy szórakoztató szombat délutánt szeretnénk összehozni Szombathely lakosainak különböző bemutatókkal megspékelve. Több egyesületből akarjuk bevonni a versenyzőket, a mieink, a szombathelyi sportolók mellé várunk ellenfeleket más városokból. Többeket is szeretnénk jutalmazni a sporttevékenységével kapcsolatban – tájékoztatta honlapunkat Horváth Győző, aki azt is elárulta, mire költik a jótékonysági gála bevételeit. 

A "The battle of outsiders", azaz a Kívülállók csatája elnevezésű Jótékonysági gála révén a belépőt úgy tervezzük, hogy mindenki annyit adományoz, amennyi összeggel hozzá akar járulni a gyűjtéshez, emellett megvehető VIP asztalok is lesznek, az ezekből származó bevételek egy részéből szegényebb családokat, mélyszegénységben élő sportoló tehetségeket szeretnénk támogatni, illetve ruhák, felszerelések vásárlásával a versenyekre történő felkészülésüket, versenyeztetésüket segíteni – tette hozzá a főszervező.

A gálán a Nemzetek csatáján résztvevők mellett biztosan elindulnak a hobbisták és a Haladás ökölvívó szakosztályának legjobbjai is.
 

közösség

további frisss

lap tetejére