Király újítással tör a csúcs felé a Waze

Frisss/HVG/androidpolice - fotó: HVG • 2017. május 10., szerda •
Akár saját magunkat is navigálhatjuk egy hosszabb autóút alatt.
Király újítással tör a csúcs felé a Waze

A navigációs alkalmazások közül mindenképpen kiemelkedőnek számít a Waze. Több előnyös funkcióval is fel van vértezve riválisaival szemben. Rendőrségi ellenőrzéseket, torlódásokat ugyanúgy jelenthetjük, ezáltal segítve autóstársainkat. Azonban most egy elég meglepő, ugyanakkor tetszetős újítással rukkoltak ki a fejlesztők.

A Waze folyamatosan bővítette tárházát azzal, hogy híres emberek hangját telepítették az applikációba. Az Egyesült Államokban például Terry Crews, Kevin Hart, Arnold Schwarzenegger és Morgan Freeman hangját is választhatják azok, akik ezt igénylik. Most pedig egy elég menő ötletet valósítottak meg.

A fejlesztőknek köszönhetően a legújabb frissítéssel egy hangrögzítő is belekerült az alkalmazásba. Ezzel pedig bárkinek a hangját, így akár a sajátunkét is beállíthatjuk. Ennek az újításnak köszönhetően óriási aranybányát kaphatunk. Kiapadhatatlan humorforrást kapunk kézhez, ebben biztosak lehetünk.

Az applikáción belül a Hangok és a hangutasítások menüpont alatt találjuk meg ezt az új funkciót. Itt rögzíthetjük párunk, gyerekünk vagy akár saját hangunkat is. Fontos megemlíteni, hogy az utcák nevét nem, csak a navigációs kifejezéseket cserélhetjük le, így elkerülve a keveredéseket. A frissítés a napokban minden android rendszerrel ellátott mobilra megérkezik.

via

közösség

további frisss

lap tetejére