Király Gábor nyomdokain: kapusiskola tizenkilencedszer

Szita Róbert - Hornyák Emőke • 2016. március 27., vasárnap •
A Haladás legendás kapusa, a 101-szeres válogatott Király Gábor idei első kapustáborában három különböző korosztályú csoportban dolgoztak az ifjú hálóőrök. A harminc cerberus szakmai munkáját ezúttal is Hegedüs Péter, a Haladás legendás kapusa irányította.
Király Gábor nyomdokain: kapusiskola tizenkilencedszer

Jól bevált hagyomány, hogy a tavaszi szünetben az ország szinte minden régiójából a Király Sportlétesítménybe sereglenek a legtehetségesebb kapuspalánták. Így történt ez március utolsó hétvégéjén is, amikor immár tizenkilencedik alkalommal gyűltek össze a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola résztvevői.    


A kapustábor első napján Hegedűs Péter vezényelt 2 órás edzést, melyen felmérték a résztvevőket, aztán az érdemi munka is elkezdődött.
Kilenc esztendős a legfiatalabb és huszonegy éves a legrutinosabb kapusunk. Az ország szinte minden pontjáról, Budapestről, Egerből, Gyöngyösről, Szegedről, Győrből, és persze külföldről, így Marosvásárhelyről és Újvidékről is érkeztek kapusok. Mindenki képességét igyekeztünk felmérni, majd teljes erőbedobással edzettünk – tájékoztatta honlapunkat Hegedüs Péter, a kapustábor szakmai vezetője, akinek irányításával korosztályonként három csoportban – 9-12 év, 12-15 év közöttiek és 15 év felettiek - dolgoztak a jövő tehetségei.  

A frisss.hu azt is megtudta, hogy a háromnapos bentlakásos edzőtáborban a résztvevő kapusok az intenzív tréningek alatt képet kaphattak erősségükről, és persze gyengeségeikről is.
Az európai színvonalú Király Sportlétesítményben ez alkalommal is minden feltétel adott volt a kapusedzésekhez, és ezúttal az időjárásra sem panaszkodhattak a résztvevők. 


A csütörtöki első tréning után, pénteken és szombaton pedig két-két edzést tartottak a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola hálóőreinek. A táborlakók igazán jól érezték magukat, amihez a magas színvonalú szakmai munka mellett a Fekete Kakas finom étkei és minőségi szálláshelyei is hozzájárultak. 


Akik a szombaton véget ért tizenkilencedik kapustáborban nem tudtak részt venni, azok előnyt élveznek a nyári táborokba történő jelentkezésekkor.  

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére