Király frissítéssel erősít az Instagram

Frisss/HVG - fotó: usatoday, time • 2017. február 23., csütörtök •
Az egyik legismertebb képmegosztón eddig egyetlen képet és videót oszthattunk meg. Eddig...
Király frissítéssel erősít az Instagram

A folyamatos fejlődést szem előtt tartva változott az Instagram. A megjelenés mellett odafigyeltek a fejlesztők arra is, hogy több funkcióval bővüljön a lista. Ennek eredményeképp már videókat és élő közvetítéseket is megoszthatunk követőinkkel. Szerda reggel pedig egy új fejlesztés eredményét hozták nyilvánosságra.

Mától a korábbi egyetlen képmegosztással szemben, lehetőségünk lesz egy egész albumot is feltölteni az Instagramra. A közlemény szerint ez maximum tíz kép és/vagy videót tartalmazhat. Ennek köszönhetően már akár egy történetet is elmesélhetünk fotóinkkal, kisfilmünkkel.

A kép megosztásakor egy külön gomb jelzi majd az új feltöltési módot, majd a kiválasztás után pillanatok alatt láthatóvá is válik. Természetesen a sorrenden változtathatunk és eldönthetjük azt is, hogy melyik képünk kapjon külön filtert.

A megosztás után követőinknek egy ikon jelzi majd, hogy albumot látnak, amelyben kattintás után szabadon nézelődhetnek. A lapozás sem lesz túl bonyolult, az elemek között jobbról-balra húzva lehet majd böngészni.

A frissítés ma reggel óta elérhető, de ha nem látja az applikációt a digitális áruházban, nem a véletlennek köszönhető. A fejlesztők ígérete szerint fokozatosan jut el az újítás a felhasználók körébe. Néhány napon belül az androidos, és az iPhone-ra illetve az iPadre is megérkezik a képmegosztók álmának is titulált frissítés.

via HVG

közösség

további frisss

lap tetejére