Kik a legnépszerűbb magyar sztárok Facebookon?

Frisss.hu Fotó: mobixcloud.com • 2017. február 23., csütörtök •
Megpróbáltuk összegyűjteni a legnagyobb facebookos követő-bázissal rendelkező magyar celebeket.
Kik a legnépszerűbb magyar sztárok Facebookon?

A legtöbb magyar híresség már rendelkezik saját facebook-oldallal, ahol rajongóik bekövethetik őket, és napra készek lehetnek kedvenc celebjeik életével kapcsolatban. Ahogy minden ember különbözik, úgy ők is más és más stílusban osztják meg a tartalmakat követőikkel. Van, aki inkább a humort preferálja, mások a személyes dolgokat teszik szívesebben közzé, az azonban biztos, hogy az emberek kíváncsiak rájuk, bármiről is posztoljanak.

15. Szabó Zsófi - 203 000 követő

A színésznő vidám, mosolygós szelfikkel árasztja el rajongóit, akik ezt lelkesen meg is hálálják lájkok formájában. Van, hogy apró kis történeteket, számára fontos dolgokat is megoszt, valamint kutyusát is szívesen megmutatja a világnak.

14. Hódi Pamela - 216 000 követő

Pamela cuki képeket tesz ki gyermekéről, valamint egészséges életmódját is szívesen hirdeti posztjaiban. Gyakran megmutatja a fotózásai végeredményeit, de kislánya sikereivel is elbüszkélkedik.

13. Istenes Bence - 265 000 követő

A műsorvezető a vicces képeket részesíti leginkább előnyben, mindig találni egy humoros képet egy rövid megjegyzéssel, ami kisfiát sem rest bevonni. Emellett munkahelyén is szeret szelfiket készíteni.

12. Sarka Kata - 281 000 követő

Kata széles skálán mozog a posztok típusa terén. Gyermekeiről és önmagáról is gyakran tesz közzé képeket, de emellett finom receptekkel és érdekes cikkekkel is bőségesen ellátja követőit.

11. Berki Krisztián - 285 000 követő

#aberki imádja az edzős képeket, nem csak magáról, de menyasszonyáról, Hódi Pameláról. Műsorvezetői munkájába is gyakran bepillantást enged, valamint rövid videókkal, fotózáson készült képekkel a magánéletébe.

 

10. Radics Gigi 315 000

Az énekesnő sűrűn értesíti rajongóit szerepléseiről és fotózásairól. Mindig egy új képpel lepi meg őket a hétvége alkalmából, hogy jól teljenek a pihenős napok.

9. Rúzsa Magdi 344 000

Magdi szereti dalait megosztani a rajongóival, és ő sem mellőzi a fotózáson készült képeit. Koncertjei plakátjait is mindig megosztja követőivel, ahogy egy-egy érdekes képet, amit utazás közben látott.

8. Tóth Gabi - 359 000 követő

A nemrég stílust váltott énekesnő sokszor jelentkezik be élő adásban facebook-oldalán, ezzel kerülve közelebb rajongóihoz. Közzéteszi a róla készült cikkeket, oldala szinte teljesen a zenéje köré összpontosul.

7. Sebestyén Balázs 362 000

A rádiós nagyágyú facebook-oldalán hemzsegnek a a vicces posztok és az aktuális hírekhez fűzött kommentárok, megosztott cikkek. Balázs mellőzi a szelfiket és a magánéletét érintő képeket.

6. Majka - 384 000 követő

A szabadszájú rapper mentalistása az oldalán is tükröződik, két egyforma posztot aligha találhatunk. Hol egy sportolós szelfit, hol egy rajongói rajzot, máskor meg egy hosszú nyílt levéllel járul rajongói elé.

5. Molnár Ferenc Caramel - 408 000 követő

Az idei Dal zsűritagja főként munkájával kapcsolatban oszt meg minden apróságot rajongóival. Bepillantást enged az éppen aktuális projektjeibe, de édes családjával is megmelengeti a rajongók szívét.

4. Hosszú Katinka 481 000

Az úszónő legtöbbször kemény edzéseiről oszt meg képeket, ritkán pedig kedvesét és hétköznapjait is felfedi követői előtt. Bejegyzéseihez rendszerint fűz pár bíztató, motiváló szót.

3. Kasza Tibor - 859 000 követő

Az énekes rengeteg időt fektet facebook-oldalába, ami minden percét megéri. Ő teljes mértékben kihagyja az életét, munkájá érintő posztokat, és kizárólag humoros képeket, szóvicceket, érdekes cikkeket, videókat oszt meg követőivel.

2. Rubint Réka - 871 000 követő

A személyi edző edzéseivel kapcsoaltos videókat, gusztusos és egészséges ételekkel kápráztatja el rajongóit. Nyilvános megjelenéseiről, személyes történeteiről és mások sikereiről is sűrűn láthatunk az oldalán egy-egy posztot.

1. Tibi atya - 1 855 000 követő

A magyar facebook-oldalak egyik legnépszerűbb celebe Tibi atya. Bár nem valós személy, mégis rengeteg rajongója van vicces, olykor szarkasztikus, a magyarokról kialakult képet kellően megfricskázó posztjai miatt.

 

közösség

további frisss

lap tetejére