Ki venne kedvesének egy 103 milliós táskát?

Friss/christies.com - fotó: christies.com • 2017. június 10., szombat •
A világ legdrágább címet a krokodilbőrnek, valamint a gyémánt berakásnak köszönhette a tervező.
Ki venne kedvesének egy 103 milliós táskát?

Valljuk csak be, hogy igenis jó érzéssel tölt el, ha szívünk hölgyének a kedvére teszünk. Emiatt órákig képesek vagyunk szobrozni a bevásárlóközpontokban, míg szerelmünk az akciós vagy a legújabb termékek közt válogat. Előfordul, hogy eredménytelen a vadászat, máskor pedig komoly összeget is elkölthet a párunk. Azonban még mindig jobban járunk a jelenlegi helyzettel, mintha egy Hermes Birkin táskára fájna kedvesünk foga.

Ugyanis ezért a termékért manapság mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A honkongi Christie’s árverésén nem kevesebb, mint 377 ezer dollárért cserélt gazdát. Egy gyors fejszámolással kideríthető, hogy 103 millió forintot kellene fizetnünk a matt fehér krokodilbőr, gyémántokkal ékesített táskáért, amin egyébként fehérarany díszítés is van.

Egyébként a Hermes ezen terméke nagyon kelendő, hiszen az előző csúcstartóért is 300 ezret fizettek. A táska a Himalaya-kollekció darabja, amiért szinte kivétel nélkül minden nő szíve hevesebben dobog. Matt Rubiger részlegvezető szerint a gyűjtők leginkább a gyémántokkal ellátott darabokat részesítik előnyben. Vajon miért?!

via

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére