Kézilabda: Haladás VSE - Kozármisleny 26-22

SzR • 2015. május 02., szombat •
Jó lenne győztesen elhagyni a parkettet, mert az elmúlt mérkőzések kudarcai erősen megtépázták a lányok önbizalmát. Ellenfelünk egy feljövőben lévő társaság, akik az idén több nagy skalpot is begyűjtöttek. Nehéz, küzdelmes mérkőzésre számítok, de remélem pozitív előjellel - ezt még a meccs előtt nyilatkozta Bölöni Roland, a hazai zöld-fehérek vezetőedzője a frisss.hu-nak. A mester szavai bejöttek, végig vezetve, magabiztosan nyertek a zöld-fehérek. Az NB I/b nyugati csoportjában a Haladás VSE - Kozármisleny összecsapásról online közvetítéssel jelentkezett a frisss.hu.
Kézilabda: Haladás VSE - Kozármisleny 26-22

60' - Vége a meccsnek, sokkal simább is lehetett volna, 26-22-re győzött a Haladás VSE. Maradtunk az 5. helyen. 

59' - Bölöni Roland újra időt kért, hiszen nagyon feljött az ellenfél, noha vezetünk öt góllal, de hattal kellene nyerni. 

55' - A több perc óta tartó hazai gólcsendet Pukler Glória törte meg, ezúttal hetesből volt eredményes, de a vendégek így is felzárkóztak, 24-18. 

50' - Nagyon sokat állt ezekben a percekben a játék, több ápolás és 2 perces kiállítás törte meg a folyamatos játékot, régóta nem dobtunk gólt, 22-15

45' - Kiválóan védekezünk, és a támadások jobban mennek, mint az elmúlt hetek meccsein, Pukler is megszórta magát, 22-14. 

40' - Nem akarom elkiabálni, de szerintem eldőlt a meccs, játszik a Hali, 21-13. 

35' - Nem engedünk a fölényből, Császár és Mayer volt újra eredményes, 19-10. 

31' - Pukler Glória folytatta a hazai gólgyártást, 17-8. 

30' - Emberhátrányban fejeztük be az első félidőt, de Pados Mónika és Gaylhoffer Ildikó így is gólt szerzett. A félidőben 16-8-ra vezet a Haladás VSE.    

25' - Most megtorpantunk, 6 perce nem lőttünk gólt, ezért aztán  Bölöni Roland időt kért. Császár Zsófia góljával 14-8 az állás.  

20' - Tovább tart a Hali jó sorozata, Pados és Szendrei gólt szerez. Ebben az 5 percben csak 1 gólt kaptunk, 13-6.

15' - Hiába volt kozármislenyi időkérés, lehet, hogy már az elején eldől a meccs, Gaylhoffer nagyon jól játszik, 10-5.  

10' - Idegesen kezdett az ellenfél, sokat hibáztak védekezésben, amit a Hali meg is büntetett, itt az első időkérés, 6-3. 

8' - Mayer már a második gólját dobta, de szépítenek a vendégek, 4-3. 

6' - Aztán belelendültünk, előbb Gaylhoffer, majd Mayer lő gölt, 3-1!

4' - Megvan a vezetés! Szendrei Barbara pókhálózta le a felső sarkot, de rögtön jön az egyenlítés, 1-1.

1' - A vendégek kezdték a játékot, de az első támadások gól nélkül érnek véget. 

Kezdhetünk izgulni, most mutatják be a csapatokat, óriási üdvrivalgás fogadja a hazaiakat. Ha megnyernénk hat góllal a meccset, akkor helyet cserélne a két csapat a tabellán. 

Hamarosan kezdődik a mérkőzés, mintegy kétszáz néző a helyszínen figyeli majd az összecsapást. A Kozármisleny 32 ponttal a bajnokság 4. helyét foglalja el, a hazai zöld-fehér lányok pedig 2 ponttal lemaradva mögöttük, az 5. helyen állnak. Hajrá Hali!

Köszöntöm a kedves olvasókat! NB I/b-s női kézilabda rangadó következik, Szombathelyről, a Haladás munkacsarnokából. A Haladás - Kozármisleny találkozónak nem jók az előjelei, a juniorok ugyanis 10-17-es félidő után 24-29-re kikaptak.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére