Női kézilabda: Haladás VSE - Mohácsi TE 37-34

SzR • 2015. május 15., péntek •
Ősszel sikerült legyőznünk idegenben az ellenfelünket, így mindenképpen látok esélyt, hogy hazai pályán megismételhetjük ezt, és itthon tarthatjuk a két bajnoki pontot. Újabb sérülés nem hátráltatta a felkészülésünket, jó formában látom csapatot, bízom a győzelemben - így foglalta össze a Haladás VSE - Mohácsi TE NB I/b-s női kézilabda bajnoki meccs hazai esélyeit Bölöni Roland. A szombathelyiek vezetőedzője és a zöld-fehér lányok a szezon utolsó mérkőzésén szépen, és, ami a legfontosabb győzelemmel búcsúztak a lelkes közönségtől. A Haladás Munkacsarnokában rendezett meccset a frisss.hu online közvetítette.
Női kézilabda: Haladás VSE - Mohácsi TE 37-34

60' - Vége a meccsnek, az utolsó percekben kettős emberhátrányban játszott a Hali, de szép játékkal és, ami a legfontosabb győzelemmel búcsúztak a lányok az idei bajnokságtól. A végeredmény 37-34 lett. 

55' - Jókor jött Bölöni Roland időkérése, magukhoz tértek a lányok, Pados is 5 gólnár tart, 34-29. 

50' - Egyszerűen nem akarnak leszakadni a vendégek, sőt, 30-28 az állás. 

45' - Mayer 5 gólos, Pukler pedig már 10 találatnáljár, de a mohácsiak nagyon szorosan ott vannak a nyomunkban, 27-24. 

40' - Elkezdődött a gólgyártás, megint Pukler növelte a találatok számát, közben Debreczeni Luca kiszállt 2 percre, fel is zárkóztak a vendégek, 23-21. 

35' - Álmosan játszunk, mindössze egy gól esett a második félidő első 5 percében, 20-16. 

A szünetben díjkiosztót láthat a közönség. A Studeent Komfort csapatait díjazták. Az U7-es csapat tagjai a régióbajnokság aranyérmeit vehette át Takátsné dr. Tenki Mária, Szombathely Megyi Jogú Város önkormányzata bizottsági elnökétől. Az U8-asok ezüstérmesek lettek. 

30' - Pukler és Mayer megállíthatatlanul termeli a gólokat, de a végén Bolfán Nikolett is eredményes volt. Vége az első félidőnek, 19-16!!!

25' - Szendrei három, Pukler pedig már hat találatnál jár, de tovább kapaszkodik az ellenfél, 15-14. 

20' - Végre kicsit magunkra találtunk, átvettük a vezetést is, 11-9 is volt, ám a mohácsiak kiegyenlítettek, de Pados Mónika révén újra itt az előny, 12-11. 

15' - Gaylhofer révén egalizáltuk az eredményt, majd percekig tartó ápolás következett, hiszen a vendégek szélsője támadás közben elcsúszott és rosszul ért talajt. Szendrei Barbara is betalált, de még mindig a mohácsiak vezetnek, 8-9.

10' - Ezekben a percekben ellépett a Mohács, de Pukler és Császár révén meccsben maradunk, 5-6. Bölöni Roland ekkor használta ki először az időkérés lehetőségét.  

5' - Aztán Pukler kétszer is seredményes volt, a vendégek pedig hetesből, majd lerohanásból szépítettek, aztán egyenlítettek is, 3-3.

3' - Mayer hétméteresből egyenlített, 1-1.

2' - Eddig kellett az első gólra várni, szerzője a mohácsi Palotás, 0-1.

1' - A vendégek kezdték az összecsapást.

A csapatok bemutatása zajlik, óriási üdvrivalgás köszönti a zöld-fehér lányokat. A hazaiak minden Zsőfia nevű kézilabdázót külön köszöntenek.

Jó szurkolást és Haladás győzelmet kívánok mindenkinek, a szezon utolsó bajnoki meccse következik. Az előjelek jók, a juniorok 44-25-re diadalmaskodtak. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére