Keveset futott Fordok a márkakereskedőtől

[x] fotó: Ford Strauss • 2017. május 10., szerda •
„Mielőtt új gépjármű vásárlása mellett döntenek ügyfeleink, általában körüljárják a lehetőségét fiatal használt autó vásárlásának. Ilyenkor kerülnek szóba tesztautóink, amelyeket cégünk rövid ideig használ, szervizünk ügyel az állapotukra, kevés kilométert futottak és már néhány hónapos korukban elvihetők tőlünk”- vezet minket Farkas Zsolt, a Strauss értékesítési vezetője a napsütötte telephelyen át a szalonba.
Keveset futott Fordok a márkakereskedőtől

„Tesztautóink általában automata klímával, a magasabb kategóriájúak alufelnivel felszereltek és csaknem mindegyikben megtaláljuk a Ford SYNC technológiát, amely tartalma Bluetooth, kormányról vezérelhető USB-MP3-CD-rádió és fedélzeti számítógép” – teszi hozzá Farkas Zsolt.

„Tesztautóinkat kedvelik ügyfeleim, mivel áruk jóval az új autó ára alatt van, és érvényes rájuk az 5 év gyári garancia. Tőlem leginkább az egyterű Ford C-MAX-okat vásárolják, idén erre volt a legnagyobb az érdeklődés, de hamarosan eladósorba kerül az egyedi Ford Ecosportunk és az összkerekes Ford Kugánk is. Rendkívüli áron kínáljuk két extrán felszerelt Mondeonkat és kedvező áruk miatt felhívom a figyelmet 2016-os és 2017-es Focus tesztautóinkra” – ad tájékoztatást Wappel Tamás, a Strauss értékesítője.

Wappel Tamás

 „Óriási az érdeklődés a tesztautók iránt, hiszen ügyfeleink hozzászoktak, hogy ezek azonnal elvihetők és többszázezer forinttal olcsóbbak az új autóknál. A Strauss név a vevőink számára garanciát jelent. Pontosan tudhatják, milyen állapotban van a gépkocsi és mennyit ér. Autóinkban kevés a kilométer, szervizünk karbantartja őket – tájékoztat minket Frank Szabolcs szervizvezető – nem csoda, hogy az ismerősök új autó vásárlás előtt megkérdezik tőlem is, lenne-e keveset futott tesztautónk.” 

Frank Szabolcs, a Strauss szervizvezetője ajánlja a cég tesztautóit megvásárlásra (Fotó: Unger Tamás / vaol.hu)

 

Egyike a Ford Mondeo tesztautóknak. A 2015-ös modell 7,5 mllió forintért elvihető.

További Ford tesztautók: Ford Fiesták, egy 7 személyes Tourneo Connect és Ford haszongépjárművek: Fiesta Van, Courier, Ranger állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Érdemes az idén 25 éves Strauss Autószalonba elmenni, akár autóvásárlás céljából, akár a szerviz szolgáltatásait igénybe venni. A www.strauss.hu weboldalon további információkat találunk!

közösség

további frisss

lap tetejére