Kemény edzésekkel készül a Falco a bajnokságra

SzR-falcokc.com • 2017. szeptember 02., szombat •
Napi két edzéssel készülnek a sárga-feketék a szeptember végén startoló bajnoki szezonra.
Kemény edzésekkel készül a Falco a bajnokságra

Már két hete készül a Falco csapata a 2017/2018-as szezonra. Eddig a fiatalok bevonásával, a válogatottak nélkül zajlottak az edzések, aztán ezen a héten már visszaérkeztek a külföldi játékosok is. 


A hosszú bajnokság után nagyon fontos volt a nyáron a mentális és a fizikai kikapcsolódás is, de már mindenki várta az új szezont, illetve az arra történő felkészülést. Ezek után, augusztus 14-én csaptunk bele a munkába, az első héten az U18-as és az U20-as játékosokkal készültünk, megfigyeltem a tehetséges fiatalokat, hogy kire számíthatok az ősszel. Aztán a második héten újult erővel vágtak bele a légiósok is az edzésekbe. Örülök, hogy egyre többen vagyunk, már ,,csak” a válogatottak, Perl Zoltán és Tóth Norbert hiányoznak, így a jövő hét elejétől még keményebb edzések várnak majd a fiúkra. Hétfőtől taktikai és technikai edzések is lesznek már, aztán a hét közepén már az EB-csapatból kimaradó csapatkapitányunk, Váradi Benedek is csatlakozik hozzánk – tájékoztatta a klub honlapját a pénteki edzést vezénylő Srecko Sekulovic vezetőedző.

Az Aréna Saváriában tartott edzést megtekintve azt is megtudtuk, hogy a csapat tagjai már túljutottak az orvosi vizsgálatokon, mindenki egészséges és jó formában van.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére