Katasztrófavédelemböl ötös - versenyen jártunk

SzR-TT • 2014. április 12., szombat •
A Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség katasztrófavédelmi ifjúsági versenyét általános iskolai és középiskolás kategóriában bonyolították le, április 10-én. A kőszegi és a szombathelyi járás területéről érkezett diákok polgári védelmi és tűzvédelmi ismereteikről is számot adtak - tudtuk meg Pintér Éva tűzoltó főhadnagytól. Tekintse meg képgalériánkat és videóinterjúnkat!
Katasztrófavédelemböl ötös - versenyen jártunk

Csepregről, Kőszegszerdahelyről, Vasszécsenyből, Sorkifaludról, Szentpéterfáról és persze Szombathelyről is több iskola csapata jelent meg a helyi tűzoltóságon, majd a gyors feladatismertetés után  polgári védelmi, tűzvédelmi és iparbiztonsági ismereteikből is számot adtak.

A gyakorlati és elméleti feladatvégrehajtás után a frisss.hu megtudta, hogy jól felkészültek voltak a résztvevők. Pintér Éva polgári védemi felügyelő a helyszínen azt is elmondta, hogy az általános iskolások versenyét a szentpéterfaiak nyerték, míg a középiskolások megmérettetésén a Jurisics Miklós Gimnázium 1. számú csapata vitte el a pálmát.

A megyei döntőt a jövő héten rendezik meg.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére