Első Karate Vidékbajnokság vasi résztvevőkkel

frisss • 2019. szeptember 09., hétfő •
Huszonkét egyesület mérette meg magát.
Első Karate Vidékbajnokság vasi résztvevőkkel

Első alkalommal került megrendezésre a Magyar Karate Szövetség által az I. WKF Karate Magyar Vidékbajnokság Szarvason. A versenyre 22 egyesület 260 nevezése érkezett, Vas megyét a „Leo” Karate-do SE 4 versenyzője képviselte.

A hajnali 4 órás indulás, és a hosszú út megviselte a versenyzőket, a fáradtság kissé látszott is a teljesítményükön, ennek ellenére megpróbálták a maximumot nyújtani.

Kovács Nóra a 9 évesek között kata versenyszámban első mérkőzésén a későbbi győztestől vereséget szenvedve a 3. helyezést szerezte meg. Kumitéban  a +30 kg-os súlycsoportban a egészen a döntőig menetelt ott azonban vereséget szenvedett, így a dobogó második fokára állhatott fel.

Kovács Ákos a 12 évesek között kata versenyszámban az 5. helyen végzett. Kumitében a -57 kg-os súlycsoportban 3. helyezést ért el.

Somogyi Dávid a 14-15 évesek között katában első mérkőzésén vereséget szenvedett, de mivel ellenfele a döntőig jutott, így a vigaszágon a harmadik helyért küzdhetett, de nem sikerült a bravúr 5. helyen zárt. Kumitéban a -52 kg-os súlycsoportban  bronzérmes lett.

Somogyi Laura a 16-17 évesek között katában csak a döntőben maradt alul, második lett. Kumitéban a -53 kg-os súlycsoportban a 4. helyen végzett. Laura próbára tette megát a felnőttek között katában is. Ahol szép formagyakorlatokat bemutatva a döntőig jutott, ahol sajnos vereséget szenvedett, így újabb ezüst éremmel gazdagodott.

A „Leo” Karate-do SE 3 ezüstéremmel 3 bronzéremmel 1 negyedik és 2 ötödik hellyel zárta a rangos megmérettetést.

közösség

további frisss

lap tetejére