Jól szerepeltek a Haladás íjászai a hétvégén

Frisss - fotó: Haladás • 2017. május 01., hétfő •
Nem csak eredmények tekintetében marad emlékezetes az április utolsó hétvégéje a zöld-fehérek számára.
Jól szerepeltek a Haladás íjászai a hétvégén

Versenyen és az edzőképzésben is érintettek voltak a Nibur-Haladás VSE íjászai a hétvégén. 

Ajkán 30 célos megmérettetés várt a zöld-fehérek sportolóira. A technikás célokkal tarkított versenyen nagy létszámmal vett részt a Haladás. Az íjászok remek hangulatán még a csípős, szeles idő sem tudta megtépázni. Nem csak a versenyen, hanem az eredményhirdetéskor is volt oka mosolyogni a Haladás sportolóinak. Több dobogós helyezést sikerült elérniük az ajkai rendezvényen.

Eredmények

Molnárné T. Szilvia TR-RB 1. hely
Hodács Viola LB 1. hely
Gellén László HU 1. hely
Donázy Imola HU 1. hely
Seres Armand CRB 2. hely
Berényi Péter TR-RB 3. hely

A hétvégén az edzőjelöltekre is komoly feladat várt. A négy napos képzés után öt sportoló tehetett szakvizsgát. A komoly felkészülést igénylő próbatételt mindenki sikeresen abszolválta, így az ifjú edzők hamarosan kipróbálhatják mindazt, amit megtanultak. Ezzel egyébként hat főre duzzadt a Haladás szakmai stábja, így még magasabb színvonalon tudják biztosítani a tréningeket a sportolók számára.

Takács Gergő, a Haladás szakosztályvezetője: Nagy megelégedettséggel tölt el, hogy sportolóim és versenyzőm, ilyen nagy aktivitással és létszámban vesznek részt a sportéletben. Büszke vagyok, hogy öt új edzővel bővült a szakmai stábunk és természetesen a versenyen elért eredményekre is. Külön öröm számomra, hogy van olyan versenyzőm, aki a hétvégén most állhatott először a dobogóra.

Új edzők a Haladásnál: Somlai Krisztina, Tomsics Balázs, Tóth Zoltán, Baranyai Tamás, Talpas Gy. Csaba.

közösség

további frisss

lap tetejére