Jó, akkor jövő héten leszek milliárdos

H.Maja • 2015. május 03., vasárnap •
Kihúzták a 18. játékhét számait is a lottón, ismét sikertelen volt a több millió kísérlet a megfelelő számok eltalálására, de sebaj, jövő héten már minden idők második legnagyobb nyereménye a tét.
Jó, akkor jövő héten leszek milliárdos

8, 65, 67, 69, 82 – mi ebben olyan nehéz? Teljesen normális számok. Ok, kicsit furcsa, hogy három hatvanas is van, de ennyi, ettől még simán be lehetett volna ikszelni őket. 36-an meglehetősen közel jártak az igazsághoz, hát őket most nem irigylem. Jó a 2 756 855 Ft is persze, de azt az érzést, hogy egy kellett volna a négy milliárdhoz nem kívánom inkább senkinek. 3870 db hármas (27 055Ft) és 127 720 db kettes (1 600Ft) lottószelvényt adtak még fel szombat 17 óráig ezen a héten.

A minden idők – mármint Magyarországon – második legnagyobb nyereménye, pontosan

4 milliárd 444 millió Forint

valakit lehet, hogy felfoghatatlanul boldoggá tesz egy hét múlva, de majd ne felejtse el ebben az esetben mind  a 150 millió szelvényt feladónak megköszönni, ugyanis a legutolsó, szeptemberi telitalálatos óta ennyi tippel próbálkoztak honfitársaink eljutni a nirvánába.

Mondják, hogy minden hirtelen milliárdossá vált ember máshogy reagált élete eme fordulatára, és igaz, hogy volt, aki delírium közeli állapotban igyekezett felvenni nyereményét, de többen kifejezetten morcosak voltak, sőt volt, aki tömegközlekedési eszközzel ment a találkozóra. Nálam ez sima ügy lenne. A delíriumot biztosan felfüggeszteném arra a pár órára, amikor meg kell beszélni mégis hova, melyik bankokba kérem és milyen részekben elutalni a milliárdokat, és persze ez nagy feladat, meg minden, de hogy morcos lennék, meg ne minimum saját autóval (esetleg sofőrrel) menjek egy ilyen alkalomra, az elképzelhetetlen. Meg különben is, sietni kell, mert egyből utána indul a gép minimum a Maldív szigetekre…

Ja, akit érint, a Joker szám: 558335, nyeremény 60 millió. 

közösség

további frisss

lap tetejére