Jelmezben és meztelenül

SzR - Fotó: Tóth Arnold • 2017. február 19., vasárnap •
Napóleon, rendőr, hőlégballon, batman, pingvin, tigris és az oroszlán is felvonult a 30. szombathelyi jégkarneválon, aztán jöttek a ,,meztelen” korisok is.
Jelmezben és meztelenül

Családi és egyéni ügyességi vetélkedőkkel, szórakoztató játékokkal, közöttük fánkevő- és fakutyaversennyel indult a téli szezon utolsó előtti vasárnapja, a Műjégpályán. A téli sportokat kedvelő közönség még a "Minden hónapban egy próba" kihívássorozat második állomásán is megmérethette magát.

Az oroszlánnak öltözött Varga Jenőtől, Magyarország első jéglovagjától, az esemény főszervező-műsorvezetőjétől a helyszínen megtudtuk, hogy a harmincadik téli szezon programsorozata és látogatottsága is bebizonyította, hogy érdemes az emberekért, a gyermekekért tenni.   

A kedvező, napsütéses idő nagyon sokakat kicsalogatott és ötletesebbnél ötletesebb jelmezekbe bújtak önmaguk és mások szórakoztatására. A fázósak állatjelmezekben szórakoztak, a bátrak pedig rövidnadrágban jelentek meg, főpróbát tartva a meztelen korcsolyázásra.

Aztán jött a jégfelújítás, és a meztelen korcsolyázás, ahol a legbátrabbak immár tizenkettedik alkalommal mutathatták meg magukat – a strandszezonra készülve, - fürdőruhában.

Ezután folytatódtk a vetélkedők, majd tűzijáték és jégdiszkó zárta a karneváli napot. 

A rendezvény ideje alatt a teljes jelmezben érkezők számára a belépés díjtalan volt, az eseményt a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a SZOVA Zrt. szervezte. 


A Műjégpályán még egy hétig tart a szezon, délelőtti turnusban az iskolások számára edzések lesznek, délután, illetve este még jöhet bárki korcsolyázni, a hétvégén pedig megrendezik a szezonzáró jéggálát is.  

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére