Játssz a Frisss FM-mel, és nyerj egy felejthetetlen hőlégballonozást!

frisss.hu • 2016. május 23., hétfő •
A Frisss FM 97.7 játékával két szerencsés hallgató meglesheti Szombathelyt az égből. Egy kattintás és mondjuk a részleteket!
Játssz a Frisss FM-mel, és nyerj egy felejthetetlen hőlégballonozást!

Megírtuk, hogy május utolsó hétvégéje különleges lesz szombathelyiek számára, hiszen az ŐrvidékHáz rendezésében ellepik a város egét a hőlégballonok. Most jó hírünk van, a Frisss Fm 97.7 játékával két szerencsés hallgatónk kipróbálhatja ezt a nem mindennapi élményt.

A Frisss FM előadói a kedvünkért most kicsit másképp éneklik el slágereiket.Találd ki, hogy ki, vagy mit énekel héliumtól telve, és írd meg sms-ben a 0620 24-77-177 –re! Elég az előadó, vagy csak a dalcím. Ha a heti játék során egyszer is jól tippelsz, akkor esélyed van, hogy könnyen elszállj velünk, mert egy hőlégballonos repülést sorsolunk ki.

Érdemes minden nap játszani, hiszen a nyertes, másod magával az I. Szent Márton Kupa nemzetközi mezőnyének egyik versenyzőjével utazhat péntek délután.

A feladványokat, a nap folyamán többször is megmutatjuk. A helyes megfejtéseket délután 18 óráig várjuk. Eredményhirdetés pénteken 12 óra után, a Frisss FM-en. Egy feladványra, egy telefonszámról, naponta egy megfejtést fogadunk el. Ha minden nap jó megfejtést küldesz el nekünk, akkor ötször nagyobb az esélyed a repülésre.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a nyereményt pénteken délután 16 óra után lehet igénybe venni, és miután a repülés a versenyhez igazodik, így számoljatok azzal, hogy ez akár több órás elfoglaltság is lehet.

 

Jó játékot kívánunk!

közösség

további frisss

lap tetejére