Játékos, mégis hasznos konyhai eszközök

Frisss/DeMilk • 2016. december 31., szombat •
A sütés-főzés szerelmeseinek bizonyára felcsillant a szeme, nem ok nélkül.
Játékos, mégis hasznos konyhai eszközök

Rengeteg felesleges eszközt vásárolunk meg, amelyet ritkán, vagy egyáltalán nem is használunk. A konyhaszekrény mélyén porosodnak ezek a kellékek és csak az éves nagytakarítás során akad a kezünk ügyébe. Azonban ezekre az eszközökre ez a megállapítás nem igaz. A gyerekek épp úgy megkövetelik majd használatukat, mint a ház ura.

 

Bizonyára előfordult velünk, hogy a hűvös téli estén szeretnénk kedvesünkkel elfogyasztani egy bögre forró teát. Viszont az ízlésünk nem biztos, hogy megegyezik, mégsem kell több edényt koszolni, ha szert teszünk egy ilyen kannára.

 

Tegye mindenki a kezét a szívére - ki ne szeretne egy ilyen pisztolyt?! A félő csak az, hogy a férfiak többször vennék használatba, mint a kisfiúk. Ráadásul a gyakori lövöldözés eredményeképp többször vásárolhatunk mustárt.

 

Kis kreatív hajlam, kitartás, egy segédeszköz és máris élménnyé válik a reggelizés, ami után biztosan jobban indul a napunk is.

 

A horrorfilmek szeremeseinek kötelező beszerezni ezt a cápauszonyt, amely játékosan készíti el teánkat, miközben a Spilberg klasszikusának jeleneteit eleveníti  fel.

 

Míg apa a cápával, a csemeték igazi cettel játszhatnak. Néhány perc és máris ihatják a teát, vagy a kakaót...

 

Eddig inkább a gyerekeknek és a férfiaknak kedveztek a kellékek. Most viszont a hölgyeken a sor. Íme az elfoglalt női reggelitő szett. Egy kis kávé, illetve pirítós és irány az iroda.

 

Kezdő háziasszonyoknak, esetleg uraknak óriási segítségére lesz ez az eszköz. Egy csepp sem fog mellé menni, legalábbis ezt ígéri a kép.

 

A tojássárgáját és fehérjét vegyük külön - írja minden szakácskönyv. Nagyszüleinknek ez gond nélkül sikerült, nekünk ebben egy halacska lesz a segítségünkre...

közösség

további frisss

lap tetejére